Chorazy5 Napisano 26 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2016 Witam,mam zamiar kupić system kina domowego (amplituner + głośniki) w kwocie do 2000 PLN. Zestaw byłby wykorzystywany do muzyki i filmów. Moje oczekiwania:- system 5.1- możliwość bezprzewodowego odtwarzania muzyki ze smartfona- tylne głośniki najlepiej bezprzewodowe, choć niekoniecznieCzy polecacie jakieś konkretne modele w tym przedziale cenowym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2016 Witaj,Niestety muszę być szczery. Budzet mały oczekiwania duże.Tylnie głośniki bezprzewodowe - nie ma szans. Zapomnij o takim rozwiązaniu. Rozumiem że ktoś nakręcił Cie na system plastikowy (Samsung, LG, Sony) ale tam także bezprzewodowe głośniki nie są do końca bezprzewodowe.Z nowych systemów Denon X520 + Eltaxy, Yamaha 479 + Pure Acoustic. Ewentualnie kolumienki Jamo 426 na podmianę.W razie pytań zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorazy5 Napisano 28 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2016 Nikt nie namówił mnie na zestaw LG czy Samsunga Wręcz chcę ich uniknąć i kupić osobno amplituner i jakieś sensowne kolumny. Powiedzmy, że temat amplitunera mamy z głowy. Pozostaje kwestia głośników 5.1 do 1200 zł. Czy poza tymi dwoma zestawami, które podałeś, te dwa też dawałyby rade:Taga Harmony TAV-606 v.3 + TSW-90 v.2KODA AV 710 F/C/SI jeszcze jedna kwestia. Ze względu na pomieszczenie, zdecydowanie wygodnej by było, że poza dwiema kolumnami frontowymi, dwa tylne głośniki też były podstawkowe, a nie podłogowe. Da radę coś takiego znaleźć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2016 Na jakiej powierzchni to ma grać?Tylne kolumny w zestawach 5.0 oraz 5.1 są zazwyczaj nieduże, podstawkowe.Zamiast kompletu KODA 710 lepiej kup używany zestaw 702 - są lepsze. Masz dużą szansę trafić komplet w okolicach 700złPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorazy5 Napisano 29 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2016 Cytat Na jakiej powierzchni to ma grać? Jakieś 30 m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2016 To prawdopodobnie najlepiej Twoje oczekiwania sprawdzą się na tym:http://allegro.pl/magnat-monitor-supreme-i...5944316622.htmlZ tym że z czasem przydał bym się jeszcze subwoofer.W razie pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts