ultimatecars Napisano 31 marca 2016 Udostępnij Napisano 31 marca 2016 Witam wszystkich mam nadzieje że dobrze trafiłem a mianowicie mam połączone do telewizora wzmacniacz stereo(stary denon) i kolumny przez wyjście słuchawkowe. Telewizor ma jeszcze wyjście optyczne. Dźwięk i obraz jest dopadany z dekodera(cyfrowy polsat) przez kabel HDMI. I problem polega na tym, że jest bardzo słaba jakość dźwięku co można z tym zrobić??? Co trzeba dokupić??? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 31 marca 2016 Udostępnij Napisano 31 marca 2016 Spróbuj podłączyć dźwięk prosto z dekodera do wzmacniacza. Jakie wyjście (audio out) ma dekoder?Jeśli nie ma innego to musisz dźwięk wyprowadzić optycznym z tv. W tej wersji musisz dokupić takie ustrojstwo Klik abyś mógł podłączyć do wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2016 To albo konwerter z optyka na chinch. Wyjście jack to najgorsze jakie może być.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts