swirek44 Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 lipca 2016 Witam . Moge byc szczesliwym posiadaczem zestawu kd Yamaha rx-v 563 + Jamo 606 + sub yamaha 030 w cenie 1500pln . Wspomne iz jestem niekwestionowanym laikiem w takich zakupach . Pomieszczenie do odsluchu salon ok 38m2 . 60%-muzyka disco lata 80-90 . 40%-filmy . Prosze o porade . Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 lipca 2016 1500zł to cena normalna-ani jakaś specjalna okazja, ani zbyt wysoka.Kolumny typowo do kina domowego, subwoofer jak na taką powierzchnię jest za słaby (zresztą ogólnie jest przeciętny. W muzyce stereo zagra to tak sobie..Skoro zestaw ma być bardziej pod słuchanie muzyki niż pod filmy, to może warto się zastanowić nad zestawem stereo, bo za tą samą kasę kupisz lepszy...A co potrzebnych informacji-zobacz wątek "pierwsze posty...", link do niego masz poniżej.PozdrawiamPS. A masz możliwość przewiezienia tego kompletu i posłuchania u siebie, bo może jego brzmienie będzie dla Ciebie satysfakcjonujące ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 lipca 2016 Zgadzam się z przedmówcą do do zastanowienia się, czy nie lepszym pomysłem będzie zakup stereo. W stereo film też dobrze zabrzmi, w KD muzyka wypadnie blado. Przy takim rozłożeniu procentowym ja zdecydowałbym się tylko i wyłącznie na stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 lipca 2016 Zgadzam się że cena nie specjalnie atrakcyjna. Da się w tej kwocie dostać coś ciekawszego. Tylko pomaku poszukać. Do 60 procent muzyki pod warunkiem że nie będzie to radio i mp3 także polecam system stereo.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts