Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam
Poszukuje odtwarzacza jak w temacie więc zapewne tylko używki wchodzą w grę
Cena no myślę ze do 2 tyś +- jeśli warto za używkę
Cały zestaw aktualnie mam złożony na cambridge audio wzmacniacz azur głośniki seria aero plus dodatkowo dołożony 2 sub z monitor audio gxw15
Co polecacie ?
Napisano
Dzień dobry.
Pomyśl o drobnym zwiększeniu budżetu i spójrz na Oppo BDP-103EU (http://q21.pl/oppo-bdp-103.html). To moim zdaniem bezkonkurencyjny odtwarzacz w kwesti tak audio, jak video w swoim budżecie.

Zapraszam serdecznie na prezentacje do naszego salonu, w przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiscie służę pomocą.
Napisano
Tak ma też cinavie. Niestety wszystkie playery z najwyższej półki ostatnie modele mają to jak nie oryginalnie to dostają w aktualizacji .
Jak dla mnie warto jak bym miał kupować teraz to tego Philipsa albo PanasaBDT700 albo 570 z nowych
Napisano
z tego okresu moge ci polecić bo mam sam Philipsa 7700/12 ma on procka Cinema Perfect HD analogowe 7.1 i sprawuję się naprawdę dobrze obraz żyleta,skalowanie do 4K i jest bardzo multimedialny.Nie ma cinavii nawet po aktualizacjach.Jego następcą jest teraz 7750/12 bebechy ma te same rózni się tylko że ma Miracast ale nie wiem czy ma cinavie
Napisano
w 93 na pewno jest starszy marvel i jak mnie pamięć nie myli i torem audio też się będzie i to bardzo różnił miedzy 103eu.Nawet jak dobrze pamiętam płytka 8 kanałowa była jednakowa w modelu 95.Więc model 93 możesz porównywać z 95 a nie 103eu/D.Więc się funkcjonalnością jak i obrazem i dźwiękiem 93 będzie się różniła i to bardzo
  • 3 years later...