PevexX12 Napisano 30 października 2016 Udostępnij Napisano 30 października 2016 Witam. Mam pytanko bo chce kupić mojemu synowi sprzęt audio oczywiście stereo. Pokój ma wymiar 15m2. Mam trzy modele znalazłem w internecie są one : STX F-200 , STX F-280 i STX F-360. Mój syn lubi głośno słuchać muzyki i dużo chce bassu. Jakie kolumny będą lajlepiej sie nadawały ? Kolumny do 1200 zł Będe oczywiście kupował na raty... Kolumny najlepiej żeby miały dużo bassu nie dudniącegoGłośnio grająceNie za szerokie... Bo mało ma miejscaNajlepiej też aby ładnie wyglądały.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2016 Udostępnij Napisano 30 października 2016 Dzień dobry.W przypadku pomieszczenia 15m2 zdecydowanie polecałbym kolumny STX ale z wyższej serii Electrino. Spójrz proszę na model STX Electrino 150, który zapewni wystarczającą dynamikę i głośność w pokoju, natomiast pod względem jakości dźwięku będzie to dobra klasa wyżej.Przyjrzyj się proszę mojej propozycji, jesli jest taka możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. U nas możesz kupić wszystkie kolumny STX w kredycie 0% także na odległość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PevexX12 Napisano 30 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2016 Właśnie mój syn wolał coś z tych trzech modeli co napisałem... Stx electrino nie przypadłu mu do gustu mówił mi zresztą... Oglądałem inne modele STX jak F-180 i inne... Patrzyłęm też na tonsile altusy ale są za szerokie więc najlepiej by było jak by Pan/Pani mi polecił/poleciła z tych modeli jakie by był naj korzystniejszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 października 2016 Udostępnij Napisano 30 października 2016 A jaki będzie wzmacniacz? Bo jego już macie? Będziecie kupować?Z tego co piszesz to najlepszym wyborem będą Magnat Monitor Supreme 1002. Niech syn zwróci uwagę na te konstrukcję.W razie pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts