S4Home Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Szczerze. Teraz żaden. Miałem wtopę z poleceniem serwisu i to jeszcze naszego. Więc teraz nie polecam nic. Jak byłem u Grzegorza że studio 16 Hz w Tychach to mówił że naprawia . Ale sam nic nie robiłem tam. Więc wiesz. Na Kalwaryjskiej w Krakowie lata temu naprawiałem i nie polecam. Oddal tak samo zepsuty. Ale teraz to już chyba salon audio bez serwisu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Tlołka Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Moze nie trzeba od razu fachowca od naprawy a wystarczyłoby podłączyć dobre kolumny i kabel i zeby posłuchało ucho ktore zna to granie. Ja nie wiem jak to powinno grać. Mogłbym podjechać do Oświęcimia to by może się dało co podłączyć do tego rotela i posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Nie ma sprawy. Podjedź pomożemy ile możemy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Od roteli jest magik na Śląsku, p. Adam zajmuje się tuningiem tej marki. Nie polecam, ale jak chcesz spróbować możesz. Szukaj w Google roteltuning. Dynki 72 widziałem u @Pumpurek sprawdź. Może ma jeszcze. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts