xcwalter Napisano 3 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2016 Cześć Chodzi mi konkretnie o to jak wyłuskać najwyższą jakość. Gdzie mam możliwość wyboru z jakiej jakości mogę korzystać i jak to robić. Bardzo proszę o pomoc, bo próbuje sam i mi nie idzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcwalter Napisano 5 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2016 Cytat Cześć Chodzi mi konkretnie o to jak wyłuskać najwyższą jakość. Gdzie mam możliwość wyboru z jakiej jakości mogę korzystać i jak to robić. Bardzo proszę o pomoc, bo próbuje sam i mi nie idzie A Wy co? Obrażeni na Tidal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oridon Napisano 7 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2016 Masz strzałeczkę w prawym górnym rogu, klikasz i później są "Ustawienia" a w nich "Jakość muzyki" (w Spotify oczywiście). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 15 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Cytat Masz strzałeczkę w prawym górnym rogu, klikasz i później są "Ustawienia" a w nich "Jakość muzyki" (w Spotify oczywiście). Tylko musisz mieć spotify premium Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonomajster Napisano 21 lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 lipca 2019 Tidal słyszę ogromny. Słucham przez odtwarzacz sieciowy z wersji premium. I jest git, a nawet lepiej. Płyty winylowe i CD poszły precz;-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 23 lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 lipca 2019 Piotrek, posłuchaj Tidala poprzez Roon'a będzie jeszcze lepiej 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz44 Napisano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2019 Dnia 21.07.2019 o 12:25, Fonomajster napisał: Tidal słyszę ogromny. Słucham przez odtwarzacz sieciowy z wersji premium. I jest git, a nawet lepiej. Płyty winylowe i CD poszły precz;-) Jak może być lepsza jakość Premium 320 kbps od płyty CD? Daleko jeszcze do HI-FI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonomajster Napisano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2019 Dnia 23.07.2019 o 19:27, MariuszZ napisał: Piotrek, posłuchaj Tidala poprzez Roon'a będzie jeszcze lepiej A mogę jak mam odtwarzacz sieciowy? Nie bardzo wiem, jak to zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2019 (edytowany) 18 minut temu, Fonomajster napisał: A mogę jak mam odtwarzacz sieciowy? Nie bardzo wiem, jak to zrobić. Najprościej poprzez Chromcasta Audio. Roona instalujesz na kompie (core). Logujesz się poprzez Roona do Tidala. Odpalasz Chromcasta podłączonego do daca lub wzmaka i gotowe. Roon dopracował współpracę z Chromcastem i Tidala bardzo dobrze się słucha. Chodzi mi głównie o funkcjonalność ale i dźwiękowo jest OK. Ostatnio dostałem od Roona info, że integrują się z Onkyo i Pioneerem więc może i do innych sieciowców trafi apka. Edytowano 23 sierpnia 2019 przez MariuszZ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonomajster Napisano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2019 Ale właśnie biega o to, żeby się pozbyć komputra🤓😵🤩 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts