xcwalter Napisano 6 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 CześćBawiąc się nowiusieńkim strimerem, doprowadziłem do sytuacji, kiedy na wyświetlaczu widać pasek postępu utworu, ale sprzęt nie wysyła sygnału do wzmacniacza. Czy ktoś z was wie jak to zmienić?Walter Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 6 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 A może wysyła? Nie zmieniłeś przypadkiem wejścia (źródła) we wzmacniaczu? Jest w takim ustawieniu, że odbiera sygnał podawany przez streamer? Albo może wciśnięty jest gdzieś klawisz MUTE?Albo czy nie przełączyłeś sygnału w streamerze na wyjście zbalansowane, lub któreś z cyfrowych.Tu zgaduję, bo nie wiem, czy mogą działać równocześnie, czy można przełączać. Spójrz do instrukcji obsługi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssskorpionixxx Napisano 6 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 A jednak CA, gratuluję zakupu.Widać pasek postępu, a nie odtwarza w przypadku której opcji? Tidal, sptify, serwer plików ... czy w przypadku każdej ?Inne źródła sygnału działają ? np CD. Może wybór pary kolumn na wzmaku A B nie tak jest przez przypadek.Problem z netem? problem z softem na telefonie, dość banalne ale częste poluzowane RCA.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcwalter Napisano 6 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 Cytat A może wysyła? Nie zmieniłeś przypadkiem wejścia (źródła) we wzmacniaczu? Jest w takim ustawieniu, że odbiera sygnał podawany przez streamer? Albo może wciśnięty jest gdzieś klawisz MUTE?Albo czy nie przełączyłeś sygnału w streamerze na wyjście zbalansowane, lub któreś z cyfrowych.Tu zgaduję, bo nie wiem, czy mogą działać równocześnie, czy można przełączać. Spójrz do instrukcji obsługi. Dziękuję ci dobry człowieku Na razie do obsługi używam Samsung S4, Spotifi, Tidal, APP CA i BubbleUPnP które pozwala obsługiwać Tidala.Mogłem w którymś z powyższych kliknąć "mute" i nie odkliknąć, podczas ciszy w głośnikach..Poszukując rozwiązania, trafiłem na "przywróć ustawienia fabryczne" w urządzeniu i zagadał Dzięki raz jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcwalter Napisano 6 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 (edytowany) Cytat A jednak CA, gratuluję zakupu.Problem z netem? problem z softem na telefonie, dość banalne ale częste poluzowane RCA.... Już jest wszystko dobrze. Zresetowałem skubańca. Zapodałem mu "mute" z którejś aplikacji i nie potrafiem odnaleźć tego guziczka. Z pilota nie działało! Na razie mam go tylko na testy. Ze sklepu dostałem też na próbę kable Interkonekt Atlas Hyper Integra i kolumnowe po 50 dych za m. ale kable podłączę jutro. Na razie działam na kablach Profigold. Edytowano 30 grudnia 2016 przez RoRo Nie ma sensu cytować całego postu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 6 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 To fajnie, że znów działa. Miałem nadzieję, że to właśnie coś takiego a nie nic poważnego.Jak posłuchasz na innych kablach, porównasz, to mógłbyś tu choć w kilku zdaniach podzielić się z nami opinią o ewentualnych różnicach w dźwięku, brzmieniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2016 To ciekawe że nie mogłeś tego ustawić (przywrócić) z poziomu aplikacji. Jak naładujesz dużo radia internetowych to szkoda będzie to później tracić.Polecam jednak poczytać w wolnej chwili słuchając oczywiście muzyki instrukcji.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts