Maciej 11 Napisano 14 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2016 Witam ,Po paru odsluchach mój wybór padł na B&W ale postanowiłem poszukać zadbanych używanych kolumn no i kupilem CM8 S1 Teraz szukam dalej do kompletu 5.1 wiec jak ktoś ma to poproszę o ofertę Amplituner postanowiłem kupić nowy wiec miałbym do Was drodzy forumowicze pytanie jaki amplituner zagra fajnie z tymi kolumnami - nie zabraknie prądu itd Chciałbym kupić wszystkomajacy ampli żeby nie wkurzać sie za jakiś czas ze czegoś nie mam np 4k albo atmosa Moje preferencje to kino filmy koncerty no i radia internetowe ,spotify itp Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2016 Witaj,Nie napisałeś ceny amplitunera może świadomie.Minimum to model onkyo rz810 i marantz sr6011.Te dwie firmy dobrze się zrgrywaja z bowersami Jeśli budżet jest większy to oczywiście model wyższy. Lub dzielony pre i końcówka.W razie pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2016 Dzień dobry.Jeśli zależy Ci na możliwie najlepszej jakości dźwięku, spójrz proszę na ofertę amplitunerów marki Anthem. To bardzo solidnie wykonane urządzenia, bardzo mocne, wydajne, oferujące gęsty i dociążony dźwięk.Z japońskich urządzeń spójrz na Onkyo od modelu TX-RZ810 lub Denon od modelu AVR-X3300W w górę. Wybór zależy od indywidualnych preferencji. Onkyo jest szybkie, dynamiczne, kinowe. Denon oferuje bardziej ciepłe, dociążone brzmienie.Na koniec spójrz jeszcze na odertę Marantz od modelu SR6011 w górę. To świetne połączenie nowoczesności, pełnego wyposażenia i dobrego dźwięku.Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania poszczególnych rozwiązań. W przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej 11 Napisano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Dzięki za opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2016 No to jaka cena na ten ampli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej 11 Napisano 18 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2016 +- 5 tys może do 6 w uzasadnionym przypadku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej 11 Napisano 18 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2016 szukam dalej centralnego ,sub i efetowe do kompletu B&W CM seria 1 lub 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2016 To powiedzmy że w uzasadnionym przypadku dostał byś Onkyo RZ1100 oraz Marantza SR7010.Więc w razie zakupu zapraszam.Co do tyłów i centralnego. Szukasz rozumiem używanych?Przeglądasz regularnie Allegro i OLX? Niestety za tymi kolumnami możesz długo pochodzić. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts