Maciej 11 #1 Napisano 14 grudnia 2016 Witam ,Po paru odsluchach mój wybór padł na B&W ale postanowiłem poszukać zadbanych używanych kolumn no i kupilem CM8 S1 Teraz szukam dalej do kompletu 5.1 wiec jak ktoś ma to poproszę o ofertę Amplituner postanowiłem kupić nowy wiec miałbym do Was drodzy forumowicze pytanie jaki amplituner zagra fajnie z tymi kolumnami - nie zabraknie prądu itd Chciałbym kupić wszystkomajacy ampli żeby nie wkurzać sie za jakiś czas ze czegoś nie mam np 4k albo atmosa Moje preferencje to kino filmy koncerty no i radia internetowe ,spotify itp Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie ! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 14 grudnia 2016 Witaj,Nie napisałeś ceny amplitunera może świadomie.Minimum to model onkyo rz810 i marantz sr6011.Te dwie firmy dobrze się zrgrywaja z bowersami Jeśli budżet jest większy to oczywiście model wyższy. Lub dzielony pre i końcówka.W razie pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 14 grudnia 2016 Dzień dobry.Jeśli zależy Ci na możliwie najlepszej jakości dźwięku, spójrz proszę na ofertę amplitunerów marki Anthem. To bardzo solidnie wykonane urządzenia, bardzo mocne, wydajne, oferujące gęsty i dociążony dźwięk.Z japońskich urządzeń spójrz na Onkyo od modelu TX-RZ810 lub Denon od modelu AVR-X3300W w górę. Wybór zależy od indywidualnych preferencji. Onkyo jest szybkie, dynamiczne, kinowe. Denon oferuje bardziej ciepłe, dociążone brzmienie.Na koniec spójrz jeszcze na odertę Marantz od modelu SR6011 w górę. To świetne połączenie nowoczesności, pełnego wyposażenia i dobrego dźwięku.Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania poszczególnych rozwiązań. W przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej 11 #4 Napisano 15 grudnia 2016 Dzięki za opinie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 16 grudnia 2016 No to jaka cena na ten ampli? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej 11 #6 Napisano 18 grudnia 2016 +- 5 tys może do 6 w uzasadnionym przypadku Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej 11 #7 Napisano 18 grudnia 2016 szukam dalej centralnego ,sub i efetowe do kompletu B&W CM seria 1 lub 2 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #8 Napisano 19 grudnia 2016 To powiedzmy że w uzasadnionym przypadku dostał byś Onkyo RZ1100 oraz Marantza SR7010.Więc w razie zakupu zapraszam.Co do tyłów i centralnego. Szukasz rozumiem używanych?Przeglądasz regularnie Allegro i OLX? Niestety za tymi kolumnami możesz długo pochodzić. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach