Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Tylko w tych zestawach są odtwarzacze. Mi jest on kompletnie nie potrzebny ponieważ mam konsole:) dlatego pisałem że jestem zainteresowanym kompletem 5 głośników i amplituderem + ewentualnie subwoofer.
Napisano
Cytat

http://www.mediaexpert.pl/zestawy-kina-dom...x-200,id-586869 coś takiego?
w skład wchodzi wszystko o czym napisałem.

Cytat

Tylko w tych zestawach są odtwarzacze. Mi jest on kompletnie nie potrzebny

Meriu29 przypomnę Ci co napisałeś

Cytat

poszukuje kina domowego 5.1 składającego się z amplitunera 4 dużych kolumn oraz 2 tylnych głośników.

Zestaw z linka jest klasyczny, czyli najtańszy i najsłabszy z możliwych amplituner kd, dwie podłogowe kolumny, dwie małe tylne i centralny, a subwoofera brak. Potem piszesz , że w zestawie jest odtwarzacz , a go nie potrzebujesz, a w zestawie go nie ma icon_eek.gif

Więc nie tylko nie czytasz i nie patrzysz to co piszesz ( czy oglądasz na obrazkach) , ale też nie czytasz tego o co się Ciebie prosi.
Jeśli chcesz porady ws dobrania sprzętu, to podaj informację takie, aby móc mądrze doradzić doradzić. Inaczej się nie da .
Jak wejdziesz do sklepu, czy salonu audio i pewne pytania nie padną, to wiedz, że z takiego sklepu lepiej wyjść bo nic dobrego nie kupisz, chyba że bardziej skuszą Cię ubezpieczeniem sprzętu i Ciebie na życie..