RoRo Napisano 3 lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 lutego 2017 Przy takiej kwocie (trochę jednak byś musiał dorzucić, ale warto i masz fabrycznie nowe na gwarancji) to polecam świetne podłogówki Atohm Sirocco 2-0, w tej chwili jest mocna promocja u dystrybutora, firmy AudioForte.http://www.audioforte.com.pl/node/3779?prod=120PozdrawiamPS. Mam nadzieję, że czytasz wątek o Atollu w dziale "Znane marki..." Było też wspominane o kolumnach ATOHM w wątku o AudioShow 2016 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 3 lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 lutego 2017 Podałem typy. Wyżej.Ale może Ty daj tu linki kolumn w Twoim zasięgu a my wybierzemy najlepsze do odsłuchu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco126 Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 W związku z tym że mam podobne problemy z brzmieniem mojego systemu podepnę się pod temat. Mam Daca Magic100 i Nada C356 oraz Tannoy Mercuru 7.4. Podobnie jak u kolegi, przy głośniejszym słuchaniu.U mnie powyżej godziny 9. Zaczyna się męczące granie. Góra daje po uszach. Jak pominę daca i gram z DVD (niestety), czy tunera TV to dźwięk jest mniej męczący, ale i mniej dynamiczny i szczegółowy. Może tych dwóch kwestii nie da się pogodzić?! Jaki wpływ ma na to wymiana fabrycznego zasilacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts