Jakub96 Napisano 14 lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 lutego 2017 Witam.Poszukuje wzmacniacza stereo w stylu vintage do muzyki klasycznej.Liczy się za równo dobry dźwięk jak i wygląd dobrze gdyby miał wskazówkowe wskaźniki wysterowania.Ma on grać z kolumnami roth oli 20.Proszę o propozycje.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 lutego 2017 Chodzi ci o wychylowe? Nie wiem czy znajdziesz w tej kwocie.Poszukaj czegoś z marantza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 14 lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 lutego 2017 Ja w tej kwocie kupiłem razem dwa wzmacniacze z wychyłowymi wskaźnikami: NAD 3030 i Sansui A80. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Jak pamiętasz 3030? Dobrze kojaze że to namiastka 3020? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 NAD 3030 to nie namiastka 3020, ale raczej wyższy model, większy, mocniejszy... no i ma jeszcze ładne tranzystory (zdjęcie) i te oldskulowe wskaźniki. Zaczęli go produkować chyba rok przed 3020. Ciągle u mnie gra i jego dźwięk bardzo mi się podoba, choć rozdzielczością, czystością nie dorównuje nowym konstrukcjom. Daje jednak dużo frajdy, także ze słuchania gorszej jakości nagrań i za to go lubię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Ok. To źle kojarzylem w takim razie. Jeśli gra na poziomie 3020 to warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Ok. To źle kojarzylem w takim razie. Jeśli gra na poziomie 3020 to warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Za 250 zł, a tyle za niego dałem, na pewno warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Teraz ceny urządzeń używanych idą do góry. Nie wiem czy się da dostać co kolwiek w tej kwocie co ma ręce i nogi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Chyba nie jest tak źle. Kupiłem go ledwie dwa lata temu, a za podobnego do NAD-a Sansui A80 zapłaciłem 300 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 No poważnie zobacz teraz na Allegro czy olx. To co czasem handlarze chcą za sprzęt to jakiś Śmiech. Nie mówię że wszyscy ale nie wolno sie dać naciągnąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Ale te moje wzmacniacze mają po prawie 40 lat, to ile mają kosztować? Nawet 300 zł za takiego dziadka to ryzyko. Z drugiej strony, jak się trafi, że działa, to super inwestycja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts