S4Home Napisano 3 marca 2017 Napisano 3 marca 2017 No widzisz ty się ekscytujesz a żona tylko coś tam dopowiada:)Pytanie tylko kto ma rację Nie bój sie nie jesteś osamotniony Odpisz, cytując
Gość Napisano 3 marca 2017 Napisano 3 marca 2017 Nie no ja nie twierdzę, że kable graja i zmieniają wiele bo to każdy z nas wie, że jest nieprawdą(z małymi wyjątkami typu kable ze srebra). Maja wpływ na dźwięk, ale nie w wielkim stopniu jak wzmacniacz choć ostatnio prowadziłem zażartą walkę na innym forum bo gość twierdził, że dac i wzmak nie mają wpływu na dźwięk i nie warto przepłacać, a w sygnaturce miał wzmacniacz za 4 tyś..., walka nie rozstrzygnięta miał za wielką wiedzę techniczną a ja tylko swoje małe doświadczenie i słuch;). Ale co by nie pisać radość z porządnego kabla jest:D. Teraz ten DAC z MD wybieram, ale mam zagwozdkę spora z tym:/ Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 marca 2017 Napisano 5 marca 2017 Pytanie tylko po co kupił wzmak za 4tyś skoro mógł wziąć Denona 520AE za 700 zł skoro różnicy nie ma. Pewnie patrzył na wygląd. Można i tak.No i właśnie kablem masz doszlifować system. Jeśli Ty jesteś z niego zadowolony to przecież o to chodziło Odpisz, cytując
Recommended Posts