mroofka Napisano 28 lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 lutego 2017 Witam,poprzedni post pozostał bez odpowiedzi to może tym razem sie uda.chciałbym dołożyć trochę mocy do mojego słabiutkiego amplitunera (tak głównie kino domowe, muzyka od święta). Od początku w planach miałem dołożenia czegoś co posłuży mi za końcówkę mocy. (main in i te sprawy) i teraz pytania:rozwazam uzywanemarantz sm17nad 365 beemarantz pm 7004marantz KI pearl liteto pierwsze to typowa koncowka mocy czyli wszystko muszę puszczać przez amplituner ( jesli kiedys bede mial inne zrodlo jak usb)czy te urządzenia można ze sobą porównywać? który z nich najlepiej zgra się z pm1606 i zensorami 7.czy wszystkie podłączę w taki sposób by mieć sterowanie głośnością tylko za pomocą amplitunera KD ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2017 Udostępnij Napisano 1 marca 2017 Najlepiej zostaw amplituner a przez ore podłącz NADa on dźwiękowo pasuje do zensor. Rozumiem że chodziło ci o model 356bee?On ma wybitne ja na swoje pieniądze końcówki mocy. Więc zdecydowanie polecam je wykorzystać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroofka Napisano 1 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2017 Cytat Najlepiej zostaw amplituner a przez ore podłącz NADa on dźwiękowo pasuje do zensor. Rozumiem że chodziło ci o model 356bee?On ma wybitne ja na swoje pieniądze końcówki mocy. Więc zdecydowanie polecam je wykorzystać tak oczywiscie chodzi o 356bee choć nie ukrywam, że rozważam też 376 bee gdyby się trafił gdzieś używany... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 1 marca 2017 Udostępnij Napisano 1 marca 2017 Cytat tak oczywiscie chodzi o 356bee choć nie ukrywam, że rozważam też 376 bee gdyby się trafił gdzieś używany... NAD 376bee jest niedostępny - również jako nowy. Być może kiedyś zrobią ten model Ale jakbyś chciał C375 bee - którego wielokrotnie polecałem, to jest parę ogłoszeń tego modelu wśród używanych wzmacniaczy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 marca 2017 Udostępnij Napisano 2 marca 2017 Strasznie mylisz te modele Teraz już są inne więc już ci tego nie zrobią.Jak wspomniał RoRo, warto. Jeśli cena będzie akceptowalna to tak. Te nady mają wybitne dobre końcówki mocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroofka Napisano 2 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2017 moze to sygnał by jednak ich nie brać ...2600PLN nowy 356 bee3200PLN uzywany 375 bee (chyba tym razem dobrze)zobaczymy co d sie zrobić z tymi cenami.Tylko tak uczciwie czy dla kogoś kto nie rozumie o czym Tu piszecie opisując sprzęt i własne doświadczenia z odsłuchów jest sens iść w 375 i to dla kina domowego ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 marca 2017 Udostępnij Napisano 3 marca 2017 356 masz u nas deczko taniej. Ale tylko deczko. Nie bardzo salony chcą robić na nie teraz ceny bo się spokojnie sprzedadzą w cenie katalogowej.375 trochę dużo, widziałem w znacznie niższej cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts