Hoo-Lec Napisano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2017 Witam kolegów tak to nie żart, na takie ogłoszenie natrafiłem dziś w sumie może ktoś dodał je w sobotę Radmor 5610https://www.olx.pl/oferta/radmor-5610-CID99-IDloGxc.html Post ten traktuje jako ciekawostkę może ktoś jest w stanie się wypowiedzieć na temat tego wzmacniacza i na Boga dlaczego 10 000 PLN ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2017 (edytowany) czy jest tyle wart czy też nie to się nie wypowiem bo być może coś "drzemie" w środku i wpływa na taką wartość... niemniej często pojawiają się ogłoszenia z przedziwnymi kwotami za produkty które "normalnie" kosztują dużo mniej. Swojego czasu na alledrogo znalazłem opony rowerowe w cenie 1000 zł sztuka gdzie normalnie 100... na zadane pytanie do sprzedającego skąd taka cena dostałem krótka odpowiedz: bo u mnie taka jest, jak nie pasuje to proszę nie kupować... tyle w temacie z mojej strony. Pozdrawiam mógł też sprzedający się pomylić i kliknąć o jedno zero za dużo Edytowano 4 kwietnia 2017 przez Barry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 Jakiś limited edycja czy coś. Dla kolekcjonerów i zakochanych w marce. Nie bój się kubeł zimnej wody będzie. Przez to że podaleś linka będą wejścia ale zainteresowania brak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 Kolego Hoo-Lec dla takich ciekawostek i komentarzy do nich specjalnie utworzono temat w dziale Rozmowy (nie)kotrolowane: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts