Hoo-Lec Napisano 4 kwietnia 2017 Napisano 4 kwietnia 2017 Witam kolegów tak to nie żart, na takie ogłoszenie natrafiłem dziś w sumie może ktoś dodał je w sobotę Radmor 5610https://www.olx.pl/oferta/radmor-5610-CID99-IDloGxc.html Post ten traktuje jako ciekawostkę może ktoś jest w stanie się wypowiedzieć na temat tego wzmacniacza i na Boga dlaczego 10 000 PLN ? Odpisz, cytując
Barry Napisano 4 kwietnia 2017 Napisano 4 kwietnia 2017 (edytowany) czy jest tyle wart czy też nie to się nie wypowiem bo być może coś "drzemie" w środku i wpływa na taką wartość... niemniej często pojawiają się ogłoszenia z przedziwnymi kwotami za produkty które "normalnie" kosztują dużo mniej. Swojego czasu na alledrogo znalazłem opony rowerowe w cenie 1000 zł sztuka gdzie normalnie 100... na zadane pytanie do sprzedającego skąd taka cena dostałem krótka odpowiedz: bo u mnie taka jest, jak nie pasuje to proszę nie kupować... tyle w temacie z mojej strony. Pozdrawiam mógł też sprzedający się pomylić i kliknąć o jedno zero za dużo Edytowano 4 kwietnia 2017 przez Barry Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 kwietnia 2017 Napisano 5 kwietnia 2017 Jakiś limited edycja czy coś. Dla kolekcjonerów i zakochanych w marce. Nie bój się kubeł zimnej wody będzie. Przez to że podaleś linka będą wejścia ale zainteresowania brak Odpisz, cytując
Belfer54 Napisano 5 kwietnia 2017 Napisano 5 kwietnia 2017 Kolego Hoo-Lec dla takich ciekawostek i komentarzy do nich specjalnie utworzono temat w dziale Rozmowy (nie)kotrolowane: Odpisz, cytując
Recommended Posts