Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Obserwując odtwarzcze Marantz na ceneo zauwazylem ze w ostatnim tygodniu ceny warjują w popularnych sieciówkach. Smiech mnie ogrania jak jednego dnia Euro RTv trzy raz zmienialo cene :)

I nie jest to 10 zl nizej czy wyzej ale 30, 50, 130 zl

Napisano

Obserwuje Marantz cd5005 [srebrny] i tak od kilkunastu tygodni cena spadla do 1039 zl w EuroRTV

A od zeszlego tygodnia cena wzrosla w Euro do 1199 na to mediaexpert 1159 a Euro tez 1159  na to mediaexpert 1139 a euro trach w gore na 1199 po tym w dól na 1139 na to mediaexpert 1007 na to euro 1119 i stoja z ta cena do teraz ale mediamarkt 999 i dzis o 10 tej mediaexpert tez 999 po tym ruchu avans 999 i zaraz electro 999, zas euro nadal 1119. Ubaw po pachy :))) Cena ruchoma jak na giełdzie :)))

Ptytanie czekac czy zamawiac :)))

Napisano

Pierwszy raz spotkalem sie z taka rotacja cenowa w przciagu nawet 12 h  oczywiscie w sieciówkach. Widac ze z Hornem specyficzny mają układ.Napewno mój cały sprzęt bedzie byc moze do sprzedania za jakis czas, gdyz moim marzeniem jest miec zestaw Rotel :) Cholera , nie stac mnie ;/

Napisano

Cześć,

W pierwszym poście nie było mowy o jakim odtwarzaczu mowa. Więc odniosę się najpierw co do samego Marantza. Ostatnio ceny na tą elektronikę poszły w górę. Może mieli jakiś zgrzyt z ceną w centrali a poszczególnym sklepem. Jedni mieli nową drudzy starą dostawę :)

Cena 999 jest na pewno tą starą. Jeśli ktoś ma nową sztukę w tej cenie to brać bo nie będzie już takiej.

PS. Nie to nie ceny z giełdy :) Tam zmienność 20% jest niedopuszczalna. :)