MacieQ Napisano 27 listopada Napisano 27 listopada (edytowany) @piotr s No jeśli szukasz typowego transportu to z tych co wymieniłeś to zdecydowanie T8. Edytowano 27 listopada przez MacieQ Odpisz, cytując
piotr s Napisano 3 grudnia Napisano 3 grudnia Co jest lepsze Lumin D 2 czy Eversolo A 8 dzwiekowo i użytkowo? 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 4 grudnia Napisano 4 grudnia 21 godzin temu, piotr s napisał: Co jest lepsze Lumin D 2 czy Eversolo A 8 dzwiekowo i użytkowo? D2 nie testowałem ale testowałem U1 Mini i ten jako transport w porównaniu z dużo tańszym streamerem (Denon DNP-800) gdzie jeden i drugi był podłączony do tego samego dac-a niczego nie wniósł do brzmienia. T8 też np w porównaniu z BS 2024 niczego nie wniósł do brzmienia ale sytuacja się zmieniła gdy zacząłem się bawić EQ w T8 ...no tutaj było pole do popisu. A jeśli chodzi o używanie to w T8 aplikacja a szczególnie na tablecie to majstersztyk 💪 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Dnia 4.12.2025 o 17:48, MacieQ napisał: D2 nie testowałem ale testowałem U1 Mini i ten jako transport w porównaniu z dużo tańszym streamerem (Denon DNP-800) gdzie jeden i drugi był podłączony do tego samego dac-a niczego nie wniósł do brzmienia. T8 też np w porównaniu z BS 2024 niczego nie wniósł do brzmienia ale sytuacja się zmieniła gdy zacząłem się bawić EQ w T8 ...no tutaj było pole do popisu. A jeśli chodzi o używanie to w T8 aplikacja a szczególnie na tablecie to majstersztyk 💪 W Luminie jest ta sama co w TEAC/Esoteric więc w sumie imho niczego sobie. Odpisz, cytując
Recommended Posts