Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

A swoją drogą gratuluję bo bardzo szybko udało Ci sie skompletować sprzęt. A ja zacznę powoli uświadamiać ludzi jeśli chodzi o ten CA bo często jest polecany, tani ale przeważnie robi złą robotę. Narażę się wielu ale...co mi tam :)

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano (edytowany)

Moje zdanie jest mało ważne gdyż jestem totalnym amatorem w dziedzinie audio, ale powiem Ci szczerze , że jak dla mnie to ten CA Dac Magic 100 to przy Nostromo blado wypada. Cieszę się , że już pozbyłem się tego CA.

Edytowano przez metal1
Napisano (edytowany)

Tak , udało mi się szybko skompletować sprzęt. Bardzo się cieszę z tego powodu. Wczoraj odbierałem tego Dac'a i miałem możliwość go najpierw sprawdzić. Ten człowiek u którego kupowałem miał go podłączonego pod wzmacniacz NAD 375 i kolumny Hyperion (i jakaś cyfra). Swietne brzmienie swoją drogą, ale nie wiem jak metal bo nie miał nic z takiej muzyki ;)

Edytowano przez metal1
Napisano

Swietnie, że Ci podszedł ten Dac. Życzę w takim razie samych pozytywnych emocji ze słuchanej muzyki ;)

51 minut temu, metal1 napisał:

Teraz uciekam delektować się muzyką. Właśnie leci album Metal Church - The Dark - po prostu poezja ;) 

Tak na marginesie  - świetna płytka, ale dla mnie ich pierwszy album lepszy ;)