agaj666 Napisano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Myślenice nie chcą wysyłać do odsłuchu, a ja mam do nich bardzo daleko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Niestety może tak być z komisami. To musisz jednak szukać lokalnie. Ewentualnie słuchać nowych a okowach na używane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 witam, z tej strony Pumpurek z Myślenic Jaki budżet został na kolumny? Szkoda że nie ma Pan możliwości podjechać ze sprzętem na odsłuch. Miałem Denon PMA-1500R, grał dość jasno, tak go pamiętam w porównaniu do nawet nieco tańszego Onkyo A-807. Proszę podać budżet, spróbujemy coś wymyślić i logicznie to zorganizować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 1 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2017 Wczoraj kupiłem nowe Taga F-60. Mimo, ze dopiero się wygrzewają to już mi się podoba jak grają co nie znaczy, że nie podlegają zamianie na inne, podobnie ale być może lepiej grające Budżet max. 1000 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 Denon pma1060 Denon 1500r Harman hk690 Yamaha ax900 Nad? Tylko który model w tej cenie. Nowszy używany 326? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 1 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2017 (edytowany) Kupiłem wczoraj TAGA Azure F-60. Od razu po wyjęciu z pudełek zagrały tak jak lubię. Po postawieniu ich na dołączonych kolcach i na kawałkach filcu pokazały co potrafią. Zostają bezapelacyjnie. Tego szukałem Jedyny malutki minusik to brak maskownic. Nie produkują Edytowano 1 września 2017 przez agaj666 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts