Tony Napisano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2017 Witam, Czy byłby ktoś wstanie podpowiedzieć, podać jakąś instrukcję, jak skonfigurować w/w odtwarzacz, żeby poprzez Ipoda odtwarzać muzykę z aplikacji typu Spotify, Deezer, itp. Niestety nigdzie nie ma instrukcji jak to zrobić, nawet na stronie producenta! Generalnie wykonałem następujące kroki: 1. Połączyłem CDS27 z siecią wifi, 2. Połączyłem Ipada z tą samą siecią wifi co CDS27, 3. Zainstalowałem na Ipadzie aplikację Arcam Control i MusicLife 4. Po włączeniu, aplikacja wyszukuje urządzenia, ale nie może go znaleźć. Pytanie co pominąłem, czego nie zrobiłem lub co zrobiłem źle? Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawas2001 Napisano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2017 (edytowany) miałem podobny problem z aplikacją DTS Play Fi, arcam połączył się z siecią tablet wyszukiwał urządzenia ale nie mógł odnaleźć, gdzieś na forach czy stronach producenta powineieneś znaleźć faq co robić w takich przypadkach, rady typu zrestartować ruter, zrestartować urządzenie sterujące czyli Ipad, zrestartować czy nawet przywrócić ustawineia fabryczne czyli zresetować samego streamera, w końcu po takiej operacji pomogło przynajmniej u mnie np tu https://play-fi.com/faq/entry/play-fi-device-not-discovered-after-set-up ale chyba bardziej to https://play-fi.com/faq/entry/no-play-fi-devices-detected w instrukcji powinieneś mieć jak urządzenie sygnalizuje połączenie z siecią prawdopodobnie Edytowano 20 sierpnia 2017 przez slawas2001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 21 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2017 Zdecydowanie spróbuj po skrętce, a potem przejdź na wifi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2017 Oczywiscie Spotify masz wykupiony pakiet Premium? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts