tomw Napisano 25 sierpnia 2017 Napisano 25 sierpnia 2017 Witam :-) Szukam malego i szybkiego subwoofera ktory nadazy za Magnepanami 1.6QR, tylko i wylacznie do stereo. Nie szukam poteznego nisko schodzacego basu a raczej muzykalnego wypelnienia dolu Magnepanow ktore niestety basu nie daja za wiele. Okolo 10 lat temu mialem do nich jakis model firmy B&W, ale niestety sprzedalem i jedyne co pamietam to to ze mial 20cm glosnik. Acz teraz zapewne i tak juz nie kupie tego modelu, mam nadzieje wiec ze ktos doradzi cos malego i szybkiego. Budzet niestety ograniczony do 2000zl, ale nie mam problemu z uzywanymi wiec moze sie uda. Bede wdzieczny za wszelakie rady. Pomieszczenie: 4,5x5,5x3 Reszta systemu: Audiolab MDAC Musical Fidelity A300CR wszystkie kable od Kimber Kable (8PR, PBJ, zasilajace) Odpisz, cytując
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 25 sierpnia 2017 Napisano 25 sierpnia 2017 Proszę bardzo, mały, potwornie szybki sub w zamkniętej obudowie, z bardzo sprawnym wzmacniaczem i głośnikiem 20cm. Tak jakoś się składa, że też B&W. http://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/asw-608.html Ja osobiście uważam, że warto dopłacić do większego modelu 610, ale to już wedle uznania. Oba suby można przetestować w każdym z naszych salonów. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 28 sierpnia 2017 Napisano 28 sierpnia 2017 W tej cenie proponuje phalanx 302 a. To odpowiednik droższych velodyne, ręką itp. Na prawdę warto. Zapraszam na odsłuch po wypożyczenie i lepsze ceny Odpisz, cytując
tomw Napisano 1 września 2017 Autor Napisano 1 września 2017 Dziekuje pieknie, jak na razie musze znalezc chwile aby podjechac i pozyczyc do odsluchu ASW610 i zobaczymy co dalej :-) Odpisz, cytując
Recommended Posts