Arko55 Napisano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Dziś przesłuchałem sobie tej nutki w formacie FLAC wszystko pięknie cudnie tylko ten bardzo skopany bas w 50 sekundzie Jakie macie zdanie czy u was tak samo jest źle z tym basem przez co piękny kawałek traci w moich uszach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallace Napisano 8 września 2017 Udostępnij Napisano 8 września 2017 (edytowany) u mnie na słuchawkach jest OK (Spotify premium, Nokia Lumia + słuchawki od Sandisk Sansa Clip), ale sprawdzę jeszcze wieczorem w domu na kolumnach, ale nie spodziewam się znaczących różnic. Edytowano 8 września 2017 przez wallace Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbarosa Napisano 7 lipca 2018 Udostępnij Napisano 7 lipca 2018 Sympatyk,masz racje,u mnie to samo bas kompletnie beznadziejny,chyba podczas nagrania poszlo cos nie tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabbo Napisano 11 lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 lipca 2018 U mnie jest ok basik piękny wszystko ok. Caspian plus heco 900 przez Spotify bluesound oraz dac xiangsheng. Tony niskie od 50 sekundy są mega mocne i bardzo dobrze wyeksponowane. Świetnie to gra. Szybko i mocno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts