Arko55 Napisano 30 sierpnia 2017 Napisano 30 sierpnia 2017 Dziś przesłuchałem sobie tej nutki w formacie FLAC wszystko pięknie cudnie tylko ten bardzo skopany bas w 50 sekundzie Jakie macie zdanie czy u was tak samo jest źle z tym basem przez co piękny kawałek traci w moich uszach Odpisz, cytując
wallace Napisano 8 września 2017 Napisano 8 września 2017 (edytowany) u mnie na słuchawkach jest OK (Spotify premium, Nokia Lumia + słuchawki od Sandisk Sansa Clip), ale sprawdzę jeszcze wieczorem w domu na kolumnach, ale nie spodziewam się znaczących różnic. Edytowano 8 września 2017 przez wallace Odpisz, cytując
barbarosa Napisano 7 lipca 2018 Napisano 7 lipca 2018 Sympatyk,masz racje,u mnie to samo bas kompletnie beznadziejny,chyba podczas nagrania poszlo cos nie tak Odpisz, cytując
grabbo Napisano 11 lipca 2018 Napisano 11 lipca 2018 U mnie jest ok basik piękny wszystko ok. Caspian plus heco 900 przez Spotify bluesound oraz dac xiangsheng. Tony niskie od 50 sekundy są mega mocne i bardzo dobrze wyeksponowane. Świetnie to gra. Szybko i mocno. Odpisz, cytując
Recommended Posts