ayk Napisano 29 września 2017 Napisano 29 września 2017 Dzień dobry! Jestem przed zakupem amplitunera, wysłużony Technics odmawia posłuszeństwa. Denon wypuścił nowe amplitunery no i teraz się zastanawiam avr-x3300w czy avr-x3400h. Różnica obecnie to 1000zł na korzyść starszego modelu bo są wyprzedaże. Jak szybko spadają ceny nowości po zakończeniu dystrybucji starszego modelu? Może ktoś miał okazję posłuchać czy różnica w dźwięku między nimi i podzielił się wrażeniami. Dodam, że jest nikłe graniczące z zerem prawdopodobieństwo, że będę korzystał z Heos. Odpisz, cytując
Jasiek88 Napisano 29 września 2017 Napisano 29 września 2017 (edytowany) Co ty szkoda przepłacać zmiany z roku na roku są tylko kosmetyczne obecnie z reguły na minus bo cały coś coś odciążają\zabierają. Brał bym model 2016 Ja miałem podobnie niedawno wziąłem onkyo rz810 no to zapłaciłem 3600zł a nowszy model rz820 za 4400zł. Pamiętaj żeby się targować. ps THX tryb w rz810 robi robotę. Edytowano 29 września 2017 przez Jasiek88 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 29 września 2017 Napisano 29 września 2017 Witaj, Oczywiście warto iść w model poprzedni ubiegłoroczny. Zwłaszcza że zmiany są kosmetyczne. Jak szybko spadają ceny? Na nowe x1400 i x2400 spadły po miesiącu?:) Wybitnie szybko. Niektóre modele są przeceniane z kolei dopiero po pojawieniu nowych Więc w takim razie czekasz rok Odpisz, cytując
ayk Napisano 29 września 2017 Autor Napisano 29 września 2017 Dziękuję za odpowiedzi. Właśnie zamówiłem AVR-X3300W. Nie będę czekał roku na obniżkę, krócej też nie chciałem:). Poczytałem trochę recenzji i myślę że nie było się nad czym zastanawiać. Jasiek88 - targowałem się i jeszcze 200 zł urwałem, a oszczędności wydałem na lepsze kable do głośników:D Odpisz, cytując
Recommended Posts