tomaz75 Napisano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2017 Ok ja lubię nas nawet sam gram na basie więc sentyment jest lecz takjakbpisalem 2 otwory w Heco właściwie wciśniete między meble dlatego szukam alternatywy ten Tannoy mogę sprawdzić ale jak popatrzysz na fotkę to mierzei boje się że nie wejdzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2017 no jeśli nie możesz przesunąć komody faktycznie lipa, tzw kolumn chudzinek jest stosunkowo mało, a jak są to część z nich ma basy po bokach obudowy - ogólnie mocno ogranicza ci się wybór ile może być max szerokość kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 @tomaz75 jeżeli mam byc szczery to według mnie takie ustawienie kolumn kompletnie nie ma sensu. Wciskasz je w "kąty", nie masz możliwości manewrowania nimi, katami dogięcia... Jeżeli upierasz się ze nei możesz wysunąć kolumn do przodu to pomyślałbym jednka nad podstawkowymi i zobaczył jak grają postawione na komodzie tuż przy brzegu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 2 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 (edytowany) Upierasz to nie jest dobre słowo,nie wstawię kolumn na balkon ,do szafy i nie postawię ich też na sofie tam gdzie stoją to jest jedyne miejsce więc rozważam propozycję Piotr z S4 poleca Xt6f, bo można je odsunąć bliżej ściany ale też muszę sprawdzić czy na szerokość wejdą więc może Xt6? Edytowano 2 grudnia 2017 przez tomaz75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 2 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 koleżanka Agnieszka w innym temacie bardzo chwaliła B&W 685 s2 - może warto posłuchać fafniaka - i chociaż spróbować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 17 minut temu, tomaz75 napisał: Upierasz to nie jest dobre słowo,nie wstawię kolumn na balkon ,do szafy i nie postawię ich też na sofie tam gdzie stoją to jest jedyne miejsce więc rozważam propozycję Piotr z S4 poleca Xt6f, bo można je odsunąć bliżej ściany ale też muszę sprawdzić czy na szerokość wejdą więc może Xt6? Ale wytłumacz mi proszę dlaczego nie możesz odsunąć od ściany tych kolumn na powiedzmy 30cm i lekko je dogiąć do środka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 2 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 Kolumna ma 36 tyle co kpmpda jak ja wysune 30 to niezbyt funkcjonalne to jest a pozatym 30 to tez nie za duzo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 (edytowany) 21 minut temu, tomaz75 napisał: Kolumna ma 36 tyle co kpmpda jak ja wysune 30 to niezbyt funkcjonalne to jest a pozatym 30 to tez nie za duzo To wysuń 50cm i zobacz jak gra - kwestia "funkcjonalności" to sprawa dyskusyjna. Chyba że chodzi ci o kwestię estetyczną - tutaj ciężko będzie dyskutować Jak nie chcesz tak zrobić to według mnie pozostają ci podstawkowce bo wątpię aby jakieś "seryjne" kolumny zagrały dobrze w takiej pozycji/ustawieniu jakie zaprezentowałeś na zdjęciu. edytka- byłem u faceta który miał kolumny zamontowane na ścianie ale ona samie je zrobił Edytowano 2 grudnia 2017 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2017 Sprawdź MA silver 6 , mają w miarę mało basu więc przy ścianie i meblach powinny dostać fajne podbicie i po problemie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 No problemem na pewno jest ich umiejscowienie. To na pewno. Jak XT6F i Silvery 6 nie siądą to jeszcze finalnie Magnat 755. Więcej typów nie mam. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts