Gość artiz_ Napisano 6 grudnia 2017 Napisano 6 grudnia 2017 Dzień dobry,Czy porównywał ktoś brzmienie cayana a50tp z a70?Wypożyczyłem 50kę na odsłuch,gra miło,szcegółowo,dynamicznie z dobrze kontrolowanym basem, mimo tego zabrakło mi w nim ciepłego grania lampy. Czy warto odsłuchać w takim razie cayan 70 czy może odpuscić i zainteresować się czymś innym?Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 grudnia 2017 Napisano 7 grudnia 2017 Jeśli szukasz ciepła, plastyczności, to na pewno spójrz na wzmacniacz lampwy Ars-Sonum Filarmonia SJ v2. To bardzo dopracowana konstrukcja, dźwięk lampowy, bardzo plastyczny, ale przy zachowaniu odpowiedniej szybkości, dynamiki i szczegółowości. Zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 grudnia 2017 Napisano 7 grudnia 2017 Cayin wypada rewelacyjnie cenowo. Inne lampy są po prostu drogie. Model a50tp nie jest typową lampa. Gra dynamicznie mocno. A70t to zupełnie inne granie. Konstrukcja i brzmienie wzmacniaczy z poziomu 15-20k. Pożycz i posłuchaj. Piotrek Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 8 grudnia 2017 Napisano 8 grudnia 2017 Może ja pożycze Cayin A-70 T mk2 by posłuchać? Odpisz, cytując
Recommended Posts