Paweu Napisano 31 maja 2023 Udostępnij Napisano 31 maja 2023 W takim razie jestem chętny dołączyć do grupy Tidal HiFi Plus długoterminowo, jeśli ktoś ma miejsce, proszę o kontakt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradS Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Mam dwa miejsca w Tidal HiFi Plus, zapraszam (najlepiej długoterminowo) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 21 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2023 Zwolniło się jedno miejsce Tidal HiFi Plus. Chętnych do długoterminowego słuchania zapraszam do kontaktu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margolee81 Napisano 23 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2023 (edytowany) Dnia 21.06.2023 o 07:04, niki napisał: Zwolniło się jedno miejsce Tidal HiFi Plus. Chętnych do długoterminowego słuchania zapraszam do kontaktu. Cześć, Czy masz może jeszcze wolne miejsce? Jeśli tak prosze o kontakt. Dnia 4.06.2023 o 19:27, KonradS napisał: Mam dwa miejsca w Tidal HiFi Plus, zapraszam (najlepiej długoterminowo) Jestem zainteresowany, długoterminowo. Proszę o kontakt Edytowano 23 czerwca 2023 przez Margolee81 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSW Napisano 18 lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 Cześć, mam dwa wolne miejsca w rodzinie. Oczywiście HiFi Plus. Mile widziani długoterminowi słuchacze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Zwolniło się jedno miejsce w Tidal hifi plus. Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Radziszewski Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Jestem zainteresowany długofalowo jednym miejscem w Tidal Family Hi-Fi Plus (tym za 59,99 zł/m-c). Płatność miesięczna do administratora grupy poprzez zlecenie stałe. Jeżeli ktoś ma wolne miejsce to proszę o kontakt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygfryt Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Także szukam wolnego miejsca w rodzinie Tidal. Interesuje mnie tylko plan Hi-Fi Plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanderer Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 witam , również szukam Tidal Family Hi-Fi Plus Jeżeli ktoś ma proszę o info Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanderer Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 23 godziny temu, vanderer napisał: witam , również szukam Tidal Family Hi-Fi Plus Jeżeli ktoś ma proszę o info edit posiadam konto family ( Polskie) hifi plus -10 zł miesiąc , zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio Napisano 14 października 2023 Udostępnij Napisano 14 października 2023 Ja bardzo chętnie bym się dołączył. Oczywiście długoterminowo najlepiej. Przed chwilą, Pinio napisał: Ja bardzo chętnie bym się dołączył. Oczywiście długoterminowo najlepiej. 14 godzin temu, vanderer napisał: edit posiadam konto family ( Polskie) hifi plus -10 zł miesiąc , zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulko Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Szukam rodziny hifi plus (polskiej) która mnie przygarnie (długoterminowo). Prosze o kontakt na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin81 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Witam Również szukam miejsca w rodzinie tidal HiFi Plus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin81 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 3 godziny temu, Marcin81 napisał: Witam Również szukam miejsca w rodzinie tidal HiFi Plus Ok, temat zamknięty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Borówiec Napisano 2 listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 listopada 2023 Chętnie dołączę na dłużej do rodzinki HIFI plus Tidal. Ktoś coś to zapraszam do kontaktu mail lub tel. 693-081-514 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Borówiec Napisano 2 listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 listopada 2023 Dnia 31.05.2023 o 11:44, AdamRz napisał: Niestety już nieaktualne. Dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wision211 Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Witam, chetnie dolacze do hifi plus długo terminowo. Znajdzie się jakieś miejsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B87 Napisano 1 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2023 Cześć, poszukuję wolnego miejsca w subskrypcji HI-FI PLUS, zdecydowanie długoterminowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasekk Napisano 2 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2023 Dzień dobry. Również chętnie dołączę do rodzinki HIFI plus Tidal. Długoterminowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 2 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2023 A czy was naprawdę nie stać wziąć sobie samemu?Przecież to nie są duże koszty 39,90 miesięcznie,jak za drogo to od razu na rok za te 40 euro co wyjdzie około 15zł na miesiąc to podobnie jak przystąpić do rodzinki, a chyba lepiej mieć samemu.Ja mam sam i za żadne pieniądze nie chce brać nikogo, po co mi jakieś nie potrzebne problemy . Z tego linku można sobie wziąśc czy Tidala czy Qobuza. https://ricard-shop.mysellix.io/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B87 Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 No jest różnica czy się płaci 40 czy 10-15 miesięcznie i jeśli dla Ciebie to nieistotne, to gratuluję, ale uszanuj tych, którzy wolą jednak płacić mniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Dnia 5.12.2023 o 11:40, B87 napisał: No jest różnica czy się płaci 40 czy 10-15 miesięcznie i jeśli dla Ciebie to nieistotne, to gratuluję, ale uszanuj tych, którzy wolą jednak płacić mniej. Gdybyś był studentem,albo jeszcze się uczył to bym zrozumiał. Ale sprzęt masz nie najtańnszy ,to cię stać zapłacić te 40zł. To normalne sknerstwo, szukać te 20 czy 25zł miesięcznie taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 (edytowany) Dołączę do rodziny Tidal Hi-fi Plus. Ewentualnie może stwórzmy taką rodzinę. Oczywiście dłuższa współpraca, rzetelnie i i w pełni profesjonalnie. Edytowano 7 grudnia 2023 przez Kubus72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Wklejałem już wcześnie, dla tych co tak koniecznie chcą oszczędzić te 25zł miesięcznie.Płacisz raz na rok 40 euro wychodzi cię 15 zł miesięcznie, tylko musisz zapłacić z góry. https://ricard-shop.mysellix.io/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicrem Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 Dnia 7.12.2023 o 16:59, Kubus72 napisał: Dołączę do rodziny Tidal Hi-fi Plus. Ewentualnie może stwórzmy taką rodzinę. Oczywiście dłuższa współpraca, rzetelnie i i w pełni profesjonalnie. Zakładam rodzinkę hfiplus, dołączysz? Dnia 31.05.2023 o 12:23, Paweu napisał: W takim razie jestem chętny dołączyć do grupy Tidal HiFi Plus długoterminowo, jeśli ktoś ma miejsce, proszę o kontakt. Miałbym miejsce, zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts