Wision211 Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 (edytowany) Szukam wolnego miejsca w rodzince HiFi Edytowano 19 listopada 2021 przez Wision211 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gidus Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Cześć, szukam długoterminowo miejsca w rodzince HiFi Tidal miłego ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Może ktoś sprawdzić czy Tidal pracuje, bo nie mogę wejść na telefonie i ani na laptopie. Jest taki komunikat: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 To samo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Dzięki za wiadomość. Czyli maja jakąś awarię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Z Tweetera "Our team is aware of the current issues and working to get you back to the music you love ASAP. Thank you so much for your patience and for being a TIDAL subscriber" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Ciekawe, bo na Volumio gra bez problemów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyjter Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Cześć, szukam miejsca w rodzinie TIDAL HIFI Plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronek99 Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Witam serdecznie Chciałbym dołączyć się do rodziny Tidal hifi plus (na dłużej). Jeśli ktoś ma miejsce proszę o info Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiwoj28 Napisano 4 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 także Chciałbym dołączyć się do rodziny Tidal hifi plus (na dłużej). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiwoj28 Napisano 4 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 także Chciałbym dołączyć się do rodziny Tidal hifi plus (na dłużej). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 (edytowany) Ja mam takie pytanie. Czy w tidalu dobrze działa tidal connect ? Sterownie aplikacja w telefonie. W spotyfaj działa to super , jak bym przerzucał i przewijał mp3 na dysku. Jak będzie w tidalu ? Edytowano 6 stycznia 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naglene Napisano 7 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 21 godzin temu, Sqter83 napisał: Ja mam takie pytanie. Czy w tidalu dobrze działa tidal connect ? Sterownie aplikacja w telefonie. W spotyfaj działa to super , jak bym przerzucał i przewijał mp3 na dysku. Jak będzie w tidalu ? Na Node 2i działa w porządku, podobnie do Spotify. Jedynie co jest dziwne to pasek progresu, który odświeża się co 5 sekund. Także szukam miejsca w TIDAL HiFi Plus Family Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 7 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 I ja też, szukam miejsca w TIDAL hifi +🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naglene Napisano 7 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 Okej, to założyłem konto rodzinne. Zapraszam na pw z adresem e-mail jak ktoś chętny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViNeS Napisano 9 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 Dnia 4.01.2022 o 23:28, zibiwoj28 napisał: także Chciałbym dołączyć się do rodziny Tidal hifi plus (na dłużej). Podpinam się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Cześć. Chciałbym dołączyć do rodziny Hi fi plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mannaznieba Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Ja również chętnie dołączę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel102bart Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Dobrzy ludzie chce dołaczyć do rodziny tidal family hifi. Interesuje mnie nawet opcja we 3 osoby tzn po 20pln też super. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Przecież Tidal Hifi jest po 20pln za osobę normalnie, sam korzystam bo nie lubię mqa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel102bart Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 (edytowany) 33 minuty temu, marcinmarcin napisał: Przecież Tidal Hifi jest po 20pln za osobę normalnie, sam korzystam bo nie lubię mqa Szukam tej opcji za 40pln tylko ciut taniej. Sprzet nie jakiś super mam ale bardziej mi pasuje. Przez 2 lata płaciłem tyle miesięcznie, dopóki jakieś 1.5 roku temu dołączyłem się do family kolegi z forum albo z facebookowego AMF. Płaciłem ryczałtem 60pln za pół roku. Było fajnie. Niestety dziś napisał że już nie ma tidala i szukam opcji. Wiem że w piekle jest kociołek dla pseudo rodzin na tidalu ale jakos z tym żyje.. Edytowano 27 stycznia 2022 przez pawel102bart Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Ech , a w takiej Argentynie koszt to 225 ichniej waluty za max pakiet family ..... Instalować VPNy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 Mam 3 wolne konta w Tidal w opcji hifi plus z opcją długoterminową. Szczegóły na priv. Mam 3 wolne konta w Tidal w opcji hifi plus z opcją długoterminową. Szczegóły na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amnum amnumek Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 (edytowany) Cytat Witam chciałbym dołączyć do tidal family - hifi plus. Tylko zaufane osoby. Edytowano 7 lutego 2022 przez amnum amnumek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 1 minutę temu, amnum amnumek napisał: Witam chciałbym dołączyć do tidal family - hifi plus. Tylko zaufane osoby. Ok, zostały nam dwa wolne konta. Pozostale to rodzina. Platnosc 10 zl miesiecznie. Jesli pasuje, to potrzebne jest imię, nazwisko oraz mail. Haslo zostanie nadane robocze. Do zmiany po pierwszym logowaniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts