AdamRz Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 1 godzinę temu, amnum amnumek napisał: Witam chciałbym dołączyć do tidal family - hifi plus. Tylko zaufane osoby. Poszło na priv 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Mamy już komplet. Temat nieaktualny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz82 Napisano 12 lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 lutego 2022 Przygarnie ktoś do rodziny tidal hifi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulko Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 Chciałbym dołączyć się do rodziny Tidal hifi plus, może ktoś ma jeszcze wolne miejsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazo Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 lutego 2022 Dnia 14.02.2022 o 11:22, sulko napisał: Chciałbym dołączyć się do rodziny Tidal hifi plus, może ktoś ma jeszcze wolne miejsce? witam, mam wolne miejsce w Tidal Family pakiet HiFi Plus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulko Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 lutego 2022 32 minuty temu, Tazo napisał: witam, mam wolne miejsce w Tidal Family pakiet HiFi Plus Ok, podaj proszę na priv dane do płatności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Hej, czy ja tez się załapie? Z chęcią dołączę do rodziny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazo Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: Hej, czy ja tez się załapie? Z chęcią dołączę do rodziny Witam, tak mam jeszcze miejsce 12 zł /m . Jeśli pasuje to wyślij mi maila który nie był jeszcze używany w Tidal to Cię dołączę do rodziny z tym mailem , pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 12 minut temu, Tazo napisał: Witam, tak mam jeszcze miejsce 12 zł /m . Jeśli pasuje to wyślij mi maila który nie był jeszcze używany w Tidal to Cię dołączę do rodziny z tym mailem , pozdrawiam Priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 20 minut temu, Tazo napisał: który nie był jeszcze używany w Tidal a czym jest podyktowany taki warunek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazo Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 2 godziny temu, Markcox napisał: a czym jest podyktowany taki warunek? Ze względu na lokalizację, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Nie do końca rozumiem, a pytam serio Bo sam wchodzę w temat i nie zauważyłem (przynajmniej na razie) żadnej kolizji w przypadku mojego brata, który ma jeszcze swoją subskrypcję, a z którym wciągamy się razem w "rodzinę" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazo Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 2 godziny temu, Markcox napisał: Nie do końca rozumiem, a pytam serio Bo sam wchodzę w temat i nie zauważyłem (przynajmniej na razie) żadnej kolizji w przypadku mojego brata, który ma jeszcze swoją subskrypcję, a z którym wciągamy się razem w "rodzinę" Ja ,mieszkam w Niemczech😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Od kiedy tidal podrożał ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazo Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 (edytowany) 51 minut temu, Tazo napisał: Edytowano 23 lutego 2022 przez Tazo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesiula Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Dzień dobry. Dołączę do Tidal rodzina. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 15 marca 2022 Udostępnij Napisano 15 marca 2022 Poszukiwane 3 "normalne" osoby do Tidal family 🙃 Piszcie na priv. Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 Dnia 15.03.2022 o 15:08, Artur Charicki napisał: Poszukiwane 3 "normalne" osoby do Tidal family 🙃 Piszcie na priv. Pozdro Rodzina już w komplecie 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 Chętnie dołączę do rodzinki w planie HiFi (zwykłym bez plusa). Ewentualnie proszę o zgłoszenia innych chętnych wtedy sam mogę założyć rodzinne konto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 (edytowany) @stach_s Stachu, ja mam u siebie kilka wolnych krzesełek, ale "niestety" z plusem. Jak nie wykombinujesz nic innego i będziesz chciał się podpiąć, to zapraszam Edytowano 23 marca 2022 przez Markcox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 40 minut temu, Markcox napisał: @stach_s Stachu, ja mam u siebie kilka wolnych krzesełek, ale "niestety" z plusem. Jak nie wykombinujesz nic innego i będziesz chciał się podpiąć, to zapraszam Serdeczne dzieki za propozycje, ale moj dziadowskki Naim nie ma mqa, wiec wole po taniochu, bez plusa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 spoko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tczaplinski Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 15 godzin temu, Markcox napisał: @stach_s Stachu, ja mam u siebie kilka wolnych krzesełek, ale "niestety" z plusem. Jak nie wykombinujesz nic innego i będziesz chciał się podpiąć, to zapraszam chętnie dołączę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktaw Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Dnia 23.03.2022 o 11:32, stach_s napisał: Serdeczne dzieki za propozycje, ale moj dziadowskki Naim nie ma mqa, wiec wole po taniochu, bez plusa Witam. Chętnię dołączę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Panowie poprosze o Wasze namiary na priv i ogarniamy to!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts