h2o Napisano 14 stycznia 2018 Napisano 14 stycznia 2018 Witam, poszukuję słuchawek przewodowych do 1000 zł. Najczęściej używane będą przy komputerze (słuchanie muzyki, gry) a także na telefonie. Fajnie, jeżeli kabel byłby wyjmowany. Wydaje mi się, że więcej wymagań nie mam. Zastanawiałem się do tej pory nad Sennheiser 599 (beżowymi) i jestem ciekawy co Wy sądzicie na ten temat. Pozdrawiam Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 14 stycznia 2018 Napisano 14 stycznia 2018 W cenie 1K uważam ze warto było by posłuchać HIFIMAN EDITION S. Dla SENNHEISER HD599 istotną konkurencją jest AKG K550 Mk II . To różnie brzmiące słuchawki o różnych cechach. Warto abyś więcej o nich poczytał i posłuchał przed zakupem. Warto skonfrontować to co piszą inni z tym co usłyszysz. Odpisz, cytując
h2o Napisano 14 stycznia 2018 Autor Napisano 14 stycznia 2018 Ok dzięki za odp. Bez słuchania na razie podobają mi się najbardziej HIFIMAN-ny ze względu na ich kompaktowość i możliwość zrobienia z nich słuchawek otwartych/zamkniętych, Odpisz, cytując
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 16 stycznia 2018 Napisano 16 stycznia 2018 Spójrz jeszcze na Audio-Technica AD500X. Ze względu na niewymienny kabel, czy maksymalnie otwartą konstrukcję, są mniej praktyczne od niektórych konkurentów, natomiast z całą pewnością oferują dźwięk ciekawy, a może nawet ciekawszy. Już nie wspominając o komforcie - nic nie ważą. Nie czuć ich na głowie. Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 16 stycznia 2018 Napisano 16 stycznia 2018 Dnia 14.01.2018 o 19:50, h2o napisał: Ok dzięki za odp. Bez słuchania na razie podobają mi się najbardziej HIFIMAN-ny ze względu na ich kompaktowość i możliwość zrobienia z nich słuchawek otwartych/zamkniętych, Dobrze kombinujesz, to jedyny taki produkt na rynku https://sklep.rms.pl/hifiman-edition-s-white-sluchawki-audiofilskie-nauszne-dynamiczne-otwarte-zamkniete-kolor-bialy https://sklep.rms.pl/hifiman-edition-s-black-sluchawki-audiofilskie-nauszne-dynamiczne-otwarte-zamkniete Odpisz, cytując
Recommended Posts