h2o Napisano 14 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2018 Witam, poszukuję słuchawek przewodowych do 1000 zł. Najczęściej używane będą przy komputerze (słuchanie muzyki, gry) a także na telefonie. Fajnie, jeżeli kabel byłby wyjmowany. Wydaje mi się, że więcej wymagań nie mam. Zastanawiałem się do tej pory nad Sennheiser 599 (beżowymi) i jestem ciekawy co Wy sądzicie na ten temat. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2018 W cenie 1K uważam ze warto było by posłuchać HIFIMAN EDITION S. Dla SENNHEISER HD599 istotną konkurencją jest AKG K550 Mk II . To różnie brzmiące słuchawki o różnych cechach. Warto abyś więcej o nich poczytał i posłuchał przed zakupem. Warto skonfrontować to co piszą inni z tym co usłyszysz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h2o Napisano 14 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2018 Ok dzięki za odp. Bez słuchania na razie podobają mi się najbardziej HIFIMAN-ny ze względu na ich kompaktowość i możliwość zrobienia z nich słuchawek otwartych/zamkniętych, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 16 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2018 Spójrz jeszcze na Audio-Technica AD500X. Ze względu na niewymienny kabel, czy maksymalnie otwartą konstrukcję, są mniej praktyczne od niektórych konkurentów, natomiast z całą pewnością oferują dźwięk ciekawy, a może nawet ciekawszy. Już nie wspominając o komforcie - nic nie ważą. Nie czuć ich na głowie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 16 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2018 Dnia 14.01.2018 o 19:50, h2o napisał: Ok dzięki za odp. Bez słuchania na razie podobają mi się najbardziej HIFIMAN-ny ze względu na ich kompaktowość i możliwość zrobienia z nich słuchawek otwartych/zamkniętych, Dobrze kombinujesz, to jedyny taki produkt na rynku https://sklep.rms.pl/hifiman-edition-s-white-sluchawki-audiofilskie-nauszne-dynamiczne-otwarte-zamkniete-kolor-bialy https://sklep.rms.pl/hifiman-edition-s-black-sluchawki-audiofilskie-nauszne-dynamiczne-otwarte-zamkniete Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts