Zajczyk Napisano 27 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2018 Witam wszystkich , na początek chciałbym się przywitać. Jest to pierwsze moje forum i pierwszy post jaki przyjdzie mi napisać więc proszę o wyrozumiałosć. Jestem na początku drogi stereo ale jak każdy z was kocham muzykę. Przypadkowo natrafiłem na videoblog Reduktor szumu , tam zasięgnołem elementarną wiedzę w tematyce. W przypływie emocji (trochę przypadkowo) zakupiłem tytułowe kolumny na jednym z portali aukcyjnych w cenie 250 zł , wyglądają na całe. Dlatego Proszę o dobór wzmacniacza: źródłem dźwięku będzie laptop Ausus UX21 ultra series slim audio by B&O ICEpower (pliki FLAC , Mp3) w przyszłosci dokupię DAC Dysponuję budżetem 400 zł celujemy w używki zamierzam użytkować sprzęt dłużej ale nie wykluczam dalszej jego rozbudowy Jetem mobilny i staram się szukać w mojej okolicy Ożarów Mazowiecki +/- 50 km słucham lekkiej Elektroniki , chillout , muzyki klasycznej, trochę rocka i odrobinę hiphopu pokój pominiemy kolumny już są a ja mieszkam w bloku więc nici z odkręcania ( akustykę może podłączę jako oddzielny temat) Nie mam możliwosci podłączenia kolumn i sprawdzenia jak grają a nawet gdyby to nie mam punktu odniesienia. Jetem laikiem ale zwartym i gotowym na propozycje. Dołączam broszurę producenta w załączniku może pomoże. Dzięki z góry za wasz cenny czas i wiedzę. DM10 Brochure.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2018 Niedawno kolega @MobyDick polecał nowe wzmacniacze smsl czy jakoś tak. Poszukaj, bo może okazać się że za niewielkie pieniądze dostaniesz całkiem przyzwoite granie. Chyba maja też DACi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajczyk Napisano 27 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2018 Być może nie słusznie ale jetem uprzedzony do nowych tanich konstrukcji. Wolałbym cos leciwego ale z kawałkiem duszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2018 (edytowany) Warto jest kupować używany sprzęt wysokiej klasy. Za kilkaset złotych nic nadzwyczajnego ze staroci raczej nie dostaniesz. Edytowano 27 stycznia 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajczyk Napisano 5 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2018 Wątek troszkę się zestarzał. Aby być uczciwym wobec forumowiczów ostatecznie nabyłem Grundig fine arts a-903 za całe 450 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts