audiowit Napisano 13 lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 lutego 2018 (edytowany) Mam nadzieję, ze się nie boi tylko slucha sobie muzy. Dobra dość tego plumkania dla emerytów. Dimmu Borgir Enthrone Darkness Trumphant. 1144/44,1. I tak slaba realizacja... A tak a'propos metalu. Znacie techniki perkusyjne? Tak troszkę popropaguję metal wsrod malomanow zeby nie mysleli, ze to taka latwa naparzanka. Wpiszcie na yt george kolias. Edytowano 13 lutego 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuja Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 11 godzin temu, audiowit napisał: Wpiszcie na yt george kolias Heh, słuchało się za młodego Nile a ich perkusista to na pewno czołówka takiego grania. Ale z szeroko pojętej muzyki metalowej najbardziej lubię bębnienie Ben Kollera z Converge - definicja uporządkowanego chaosu. Również polecam sprawdzić, na yt jest sporo jego drumcamów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 A teraz sluchasz jeszcze metalu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuja Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 Pewnie. Mniej, ale nadal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 Czyli podobnie jak i ja. Dziś zdobyłem Enslaved. Trochę plyt mam. Dużo zostało metalu na kasetach w tekturowym pudle :). Juz tylko w samochodzie mogę sluchać bo tylko tam mam kaseciaka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 19 lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 lutego 2018 A ja dziś idę na Marizę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts