gadula85 Napisano 13 lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 lutego 2018 (edytowany) witam chcę kupić kolumny do zestawu MARANTZ PM 7003 i cd 5005 słucham spokojnej muzyki trochę syn fonicznej. Co za kolumny do 2000zł używane polecacie? Edytowano 13 lutego 2018 przez gadula85 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaq1 Napisano 13 lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 lutego 2018 Tannoye się fajnie z marantzem zgrywają, przynajmniej u mnie aczkolwiek najlepiej jakbyś posłuchał przed zakupem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aenneus Napisano 13 lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 lutego 2018 Tak, powinieneś zmieścić się na przykład z modelem dc6t w tej cenie lub niewiele ja przekroczyć. Ps. Jakiś czas temu była też w podobnej cenie wersja signature na alle, tylko że mniejsze kolumny, chyba 4t. Myślę że seria revolution do muzyki, o której piszesz będzie dobra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 lutego 2018 Podaj proszę jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 14 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 35m2 taki pokój mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aenneus Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 (edytowany) To niemała powierzchnia. W takim razie musisz dowiedzieć/sprawdzić czy kolumny o których wcześniej pisałem nie będą za małe. Chociaż u mnie w 27m2 dają radę bez problemu. Edytowano 14 lutego 2018 przez aenneus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 Pomieszczenie spore. Szkoda. Inaczej bym ci polecal tannoy dc6t. Ale będą za małe do takiej powierzchni. Prędzej M5 lub starsze tannoy 637 i pochodne. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaq1 Napisano 14 lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 lutego 2018 Na OLXie masz od groma Tannoyow i powinieneś coś znaleźć do swojej powierzchni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts