modzel116 Napisano 14 marca 2018 Udostępnij Napisano 14 marca 2018 Witam, jestem na etapie zakupu kina domowego do pokoju. Mam na oku kilka modeli używanych wszystkie w zbliżonych cenach. Kef hts 5001.2 z subwoferem kef kube 1 + 2 oryginalne stojaki Q Acoustic 7000 Tannoy 101 Mamy dylemat który zestaw gra najlepiej, może macie doświadczenie na tym sprzęcie. Chcętnie wysłucham waszych opinii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 marca 2018 Udostępnij Napisano 14 marca 2018 Obiektywnie najlepszy zestaw to Kef, natomiast wszystko zależy od wielkości salonu oraz konfiguracji systemu oraz Twoich preferencji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modzel116 Napisano 14 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2018 Mam stary szkic, teraz tv jest na ścianie gdzie biurko ale wymiary się nie zmieniły Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 marca 2018 Udostępnij Napisano 15 marca 2018 ten zestawik qacoustic jest całkiem ok. Moim zdaniem na rynku wtórnym dostaniesz go w dobrej cenie. I śmiało można iść w tą stronę. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modzel116 Napisano 28 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2018 No niestety sprawa z amplitunerem nie nie udała więc jak już mam szukać innego to zapytam o poradę, co polecacie, z używanego sprzętu do 800-900zł W przyszłości chciałbym podłączyć dwa głośniki z przodu jeszcze bądź też boczne aby mieć 7.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 marca 2018 Udostępnij Napisano 28 marca 2018 Dostaniesz coś pokroju Onkyo 607/608 Denon 1911/1912 Yamaha 667? Tego typu propozycję. Starsze amplitunery już z dźwiękiem HD, jeszcze bez sieci, ale z dobrym dźwiękiem. Do tego duża szansa że znajdziesz od pierwszego odbiorcy z kompletem, a nie szrot z Niemiec. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modzel116 Napisano 28 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2018 Danon 1912 chyba decyzja padła na to, jest jeszcze opcja ale to po świętach może trochę taniej niż 1000zł za Danon'a na Yamaha 667 bo też właśnie te modele oglądałem. Słyszałem że Danon to wieczny sprzęt, da się jakoś porównać te dwa modele który jest lepszy a może nie jest mi aż tak niezbędny "lepszy" sprzęt do Q acoustic. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź bo może jeszcze dzisiaj mi to wyślą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 28 marca 2018 Udostępnij Napisano 28 marca 2018 pośpiech nie jest dobrym doradcą. Ale jeżeli już masz ciśnienie kolego, to dopilnuj, żeby jednak wysłali Ci Denona, nie Danona - tego drugiego pozostawmy jednak w przemyśle mleczarskim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts