ArcadioMorales #1 Napisano 1 maja 2018 (edytowany) Witam serdecznie. Szukam sprzętu do 800euro. Pokój 15m2. Tylko muza typu ekwador,manieczki. Coś na podłogę z dobrym basem. Odtwarzanie z USB, DAB+,radio internetowe oraz z TV.Myslałem nad Altus 300+Yamaha r-n 402d.Poslucham podpowiedzi ekspertów. Edytowano 1 maja 2018 przez ArcadioMorales Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 1 maja 2018 Zestaw zbuduj na bazie wspomnianego amplitunera Yamaha R-N402D oraz zestawu kolumn STX Electrino 250 lub Magnat Tempus 55. W przypadku pytań oraz specjalnej oferty cenowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArcadioMorales #3 Napisano 1 maja 2018 Czytałem tu i tam że ten Yamaha r-n402d jest bardziej do muzyki jazz rock itd. Nie wydobywa z kolumn głębokiego basu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 2 maja 2018 Hej, Rn402 do muzyki typu jazz? A kto na tym słucha jazzu? Przeciętnie grający amplituner. Moim zdaniem z twardym słabym basem. Na pewno nie do Manieczki cyk cyk bum bum. Obstawial bym Denon pma 720 + chromecast Audio + magnat 1002. W Niemcach to znajdziesz bez problemu. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArcadioMorales #5 Napisano 2 maja 2018 To już coś więcej wiem. ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 2 maja 2018 To już wszystko wiesz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArcadioMorales #7 Napisano 2 maja 2018 Haa posłuchalbym jeszcze innych chętnie co o tym sądzą Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #8 Napisano 2 maja 2018 Wystarczy ci nie przesadzaj Wolne jest. Majówka ??????? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArcadioMorales #9 Napisano 2 maja 2018 Ja nimam niestety w DE ????? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #10 Napisano 2 maja 2018 A fora de co mówią??:p Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArcadioMorales #11 Napisano 2 maja 2018 Niemcy mają swoje wizję. Klapy na oczy zatem nawet z nimi nie gadam. Nie wiedzą nawet co to tonsil albo Diora Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #12 Napisano 2 maja 2018 Oj to akurat dobrze Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach