Baksik Napisano 2 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2018 (edytowany) Witam Posiadam kino domowe SONY BDV-E880. Subwoofer mimo max. ustawienia (choć są bardzo ubogie) praktycznie jest niesłyszalny. Jaki polecilibyście sub. za ok 500zł by to ,,kino,, jakoś w miarę uratować? Czy w ogóle za taką kwotę kupi się coś sensownego? Pokój 20m kw. Przy okazji jeszcze druga sprawa - tylne kolumienki też porażka...Czy da się np. dokupić do takiego zestawu 2 porządne i będzie to ze sobą wszystko współpracować? Pozdrawiam Edytowano 2 czerwca 2018 przez Baksik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2018 Tannoy msub Magnat sub 300/301/302a Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baksik Napisano 9 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2018 Magnat SUB 302A da się kupić z przesyłką za 700zł więc chyba warto nagiąć budżet. A coś w kwestii tych tylnych głośników? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 10 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2018 Mam Tannoy M1 do oddania za kilka groszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2018 Warto nagiąć budżet. Dnia 10.06.2018 o 09:34, maciek72 napisał: Mam Tannoy M1 do oddania za kilka groszy To ja wezmę za 7. Pisz, przelewam hajs. A transport po mojej stronie!! Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baksik Napisano 12 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2018 Witam Odświeżę lekko temat. Zdecydowałem się na Magnata 302A i tu moje pytanie czy normalnie podłączyć go kablem w wejście subwooferowe do Bluraya? A czy mogą być podłączone oba na raz i ten od zestawu i Magnat? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2018 Subwoofer podłączasz do amplitunera nie do bluraya. Jakie masz kino? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baksik Napisano 13 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2018 (edytowany) Sony BDV-E880 czyli amplituner i odtwarzacz Blu-ray są w jednej obudowie. Edytowano 13 sierpnia 2018 przez Baksik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2018 zrób kolego zdjęcie pleców z dostępnymi gniazdami tego ustrojstwa, ale obawiam się, że podłączenie sub'a nie z zestawu może nie być proste, o ile w ogóle możliwe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baksik Napisano 13 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2018 Nie. Podłączenie subwoofera nie jest możliwe do takiego plastikowego suba. Tu przy godzą tylko suby dedykowane. Przykro nam. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baksik Napisano 14 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2018 No to kurde niefajnie... Dzięki za pomoc bo kupiłbym i by był zonk... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 14 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2018 Niefajnie to by było, gdybyś kupił i dopiero pytał polecamy się na przyszłość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2018 No nie do końca tak jest. Można do tego podłączyć subwoofer z wejściem wysokopoziomowym, czyli na kable głośnikowe. Magnat 302A ma takie wejścia dla obu kanałów i w tym wypadku wykorzystane było by tylko jedno wejście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2018 Nie bardzo. Bo tu jest bardzo niska moc wyjściowa. Dodatkowo o ile się nie mylę to tu kolumny są 3 omowe. Także nie podejdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2018 Witam Panowie jak byście ocenili suba Magnata betasub 20? Warty swojej ceny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2018 Czyli jakiej? To konstrukcja bliźniacza do sub 201a tylko że z dolnym graniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2018 Jako nowy za 700 mozna nabyc uzywki duzo taniej. Zastanawiam sie czy cos jest wart, blizniaczy supreme 302 jest tu polecany ale niestety nie mial bym na niego miejsca. Najlepiej to by mi pasowal sub od serii shadow ktora posiadam ale cena i gabaryty. W przyszlosci plany sa na zmiane mebli wiec bedzie mozliwosc wygospodarowania miejsca na taki sub. Na teraz potrzebuje cos mniejszego typowo pod KD do wieczornych seansow, w stereo shadowy 207 graja mega i sub jest zbedny a bas mam i tak na - 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 Bliźniaczy jest 202A. O ile się nie mylę to Betasub miała jeszcze model 25 i ten był bliźniakiem 302A Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 A jak z jakością grania pomiędzy 202 a betasub 20?jest jakaś znacząca różnica na korzyść jednego z nich czy grają na tym samym poziomie jakościowym? Z tego co kiedyś czytałem to te skierowane do dołu są łatwiejsze do ustawienia, prawda to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 Prawda. I dzwiek jest nieco inny. Mam wrażenie że Betasub jest miększy a standardowe suby są szybsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 Czyli ten betasub do moich w/w potrzeb by się nadał? Mam upatrzoną używkę ale sprzedający coś zamilkł i nie odpowiada na wiadomości chyba że znajdę dobrą ofertę na nowy to coś pomyślę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 Nie ma już nowych Betasub. Jeśli ktoś ma na sklepie to leży na magazynie parę zim. Uważaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts