Mati.Bocian_92 Napisano 3 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2018 (edytowany) Witam. Najbardziej zależy mi na bardzo dobrej jakości dźwięku, żeby nie wypadały / nie luzowały się mocno w uszach podczas szybkiego chodzenia i żeby dobrze tłumiły. Będę ich używać tak jak wspomniałem i czasem w pracy. Nigdy nie będę ich używać do sportu. Nie zależy mi w ogóle na basie, wolę by był zbalansowany. Również muszą posiadać pilot z przynajmniej jednym przyciskiem (pauzowanie piosenek / odbieranie połączeń). Poprzednio miałem słuchawki Denon AH-C260 za 80zł. Miały dobry dźwięk ale się zepsuły z mojej winy. Ostatnio kupiłem Sony MDR-EX155AP za 90zł. Również dobre, ale od początku miały zwalony dźwięk przez to że mój telefon jest z nimi niekompatybilny (Lenovo A820). W ogóle się na słuchawkach nie znam, ale znalazłem te dwie https://www.salonydenon.pl/pl/MM/Produkty/SLUCHAWKI/DOUSZNE/AH-C50 i https://www.salonydenon.pl/pl/MM/Produkty/SLUCHAWKI/DOUSZNE/Clarity_HD_In-Ear. Jakie słuchawki wg was byłyby najlepsze do moich wymagań? Któreś z tych co podałem czy inne? Edytowano 3 czerwca 2018 przez Mati.Bocian_92 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 4 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2018 Wypróbuj MEE Audio X1 - mają opatentowany system mocowania więc nie będą się luzować i wypadać, tłumienie dostosujesz wybierając odpowiednie gumki dokanałowe (w zestawie 6 par o różnych rozmiarach i kształtach), na kablu jednoprzyciskowy pilot z mikrofonem i bardzo dobra w tej klasie cenowej jakość dźwięku: wyrównany bas, góra bez ostrości, dobrze eksponowana średnica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati.Bocian_92 Napisano 4 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2018 Zamówiłem Beyerdynamic Byron, ale dziękuję za pomoc :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gore Napisano 6 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2018 Mati.Bocian_92 - podziel się proszę opinią, jak Ci się będą nosiły i działały! Jestem zainteresowany ich kupnem, ale chciałbym otrzymać recenzję z pierwszej ręki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 10 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2018 Ze beyer robi słuchawki w tej cenie to nawet nie wiedziałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2018 Robi . Tyle że z tego co wiem to w swojej cenie szału wielkiego nie robią. Pozostaje jeszcze kwestia tego co ktoś lubi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny Napisano 13 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2018 Mi zawsze świetnie służyły słuchaweczki Sony za ok 60-70, niestety nie jestem w stanie teraz przypomnieć sobie modelu Minus był taki, że jakoś zawsze tajemniczo mi się gubił... Ale to już raczej z mojej winy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 14 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2018 Soniacz zawsze miało coś fajnego do stówki. Najgorsze jest to, ze są pakowane w jednorazówki a to „trochę” utrudnia wybór Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts