Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam. Najbardziej zależy mi na bardzo dobrej jakości dźwięku, żeby nie wypadały / nie luzowały się mocno w uszach podczas szybkiego chodzenia i żeby dobrze tłumiły. Będę ich używać tak jak wspomniałem i czasem w pracy. Nigdy nie będę ich używać do sportu. Nie zależy mi w ogóle na basie, wolę by był zbalansowany. Również muszą posiadać pilot z przynajmniej jednym przyciskiem (pauzowanie piosenek / odbieranie połączeń). Poprzednio miałem słuchawki Denon AH-C260 za 80zł. Miały dobry dźwięk ale się zepsuły z mojej winy. Ostatnio kupiłem Sony MDR-EX155AP za 90zł. Również dobre, ale od początku miały zwalony dźwięk przez to że mój telefon jest z nimi niekompatybilny (Lenovo A820). W ogóle się na słuchawkach nie znam, ale znalazłem te dwie https://www.salonydenon.pl/pl/MM/Produkty/SLUCHAWKI/DOUSZNE/AH-C50https://www.salonydenon.pl/pl/MM/Produkty/SLUCHAWKI/DOUSZNE/Clarity_HD_In-Ear. Jakie słuchawki wg was byłyby najlepsze do moich wymagań? Któreś z tych co podałem czy inne?

Edytowano przez Mati.Bocian_92
Napisano

Wypróbuj MEE Audio X1 - mają opatentowany system mocowania więc nie będą się luzować i wypadać, tłumienie dostosujesz wybierając odpowiednie gumki dokanałowe (w zestawie 6 par o różnych rozmiarach i kształtach), na kablu jednoprzyciskowy pilot z mikrofonem i bardzo dobra w tej klasie cenowej jakość dźwięku: wyrównany bas, góra bez ostrości, dobrze eksponowana średnica.

Napisano

Mati.Bocian_92 - podziel się proszę opinią, jak Ci się będą nosiły i działały! Jestem zainteresowany ich kupnem, ale chciałbym otrzymać recenzję z pierwszej ręki. :P

Napisano

Mi zawsze świetnie służyły słuchaweczki Sony za ok 60-70, niestety nie jestem w stanie teraz przypomnieć sobie modelu Minus był taki, że jakoś zawsze tajemniczo mi się gubił... Ale to już raczej z mojej winy :P