forami #1 Napisano 13 czerwca 2018 (edytowany) Witam, mam kabel Thomson Home Cinema Jack - 2x RCA. odpowiada mi jego jakość, dlatego chciałem kupić 2 x RCA- 2 x RCA (do DAC-a) również 1,5m. Znalazłem tylko 3 metrowe. 1,5 metrowe są RCA - RCA http://allegro.pl/kabel-1-rca-1-5m-gold24k-ofc-2xekran-hq-thomson-i7023038518.html. Czy mogę kupić takie dwa i podłączyć do każdego z kanału i nie ucierpi na tym jakość dźwięku? Edytowano 13 czerwca 2018 przez forami Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2 Napisano 14 czerwca 2018 Rozumiem że chciałbyś kupić kabel który jest połączony izolacjami w jeden produkt. Tak? Znalazłeś jednak tylko pojedyncze przewody ... Jezeli o to chodzi to nie ma to najmniejszego znaczenia. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 14 czerwca 2018 A ja nie rozumiem co chcesz kupić. Masz jack - 2xRCA który jest jednym z najgorszych typów połączeń w audio a chcesz kupic 2RCA - 2RCA który jest z kolei standardowym sposobem podłączeń w audio. Z DACa do wzmaka polecam jednak lepszy kabel. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #4 Napisano 14 czerwca 2018 Jack-RCA to (jak zrozumiałem ) tylko przykład że pytający ma taki produkt tej firmy i jego jakość mu odpowiada. tylko tyle Kabli thomsona nie negowałby tak definitywnie, nie wiem jak teraz ale 10-15 lat temu były to jedyne przewody do przesyłu video i audio, które poradziły sobie w bardzo zaśmieconym środowisku, przesyłając idealny obraz i dźwięk do karty framegrabbera. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach