Łukasz Karolewski Napisano 16 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2018 Witam Jestem początkujący w temacie dlatego proszę o wyrozumiałość Kupiłem zestaw 5.0 Taga 606 SE i chciałem dobrać do tego amplituner Waham się między Yamaha rxv483 , denon avr x1400h albo ewentualnie onkyo tx nr 676 choć ten jest niestety już sporo droższy Pokój 30 m2 z czego połowa wydzielona na kino ;-) Zestaw 50/50 muzyka/filmy Gatunki różne - żona na inny gust muzyczny ;-) I ostatnie pytanie.. Czy ten sub https://m.ceneo.pl/32896059 bedzie dobry do tego zestawu czy lepiej coś innego ?? Z góry dziękuję i pozdrawiam profesjonalistów i znawców tematu :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2018 Zacznę od subwoofera - to bardzo dobra opcja, jak najbardziej polecam. W kwestii elektroniki ze względu na charakter dżwieku kolumn Taga stawiałbym zdecydowanie na amplituner Denon. Model AVR-X1400H to bardzo dobra opcja, chociaż jeśli budżet pozwoli, można jeszcze pomyśleć o modelu wyższym AVR-X2400H. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Karolewski Napisano 16 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 czerwca 2018 Bardzo dziękuję za pomoc W takim razie jeszcze dopytam... czy ten 2400h bedzie dużo lepszy ?? Chodzi o funkcje czy o moc ?? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2018 W cenie 1800 zostaniesz denona x2400. Myślę że warto go rozważyć. Widziałem takie oferty. Teraz jest jego wyprzedaż. Zresztą modelu 676 także. Weszły już ich następcy dlatego. Napisz do nas. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Karolewski Napisano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 Mam jeszcze jedno pytanie Czy zestaw https://m.ceneo.pl/36065774#tab=reviews jest lepszy od Taga 606 SE ?? Pytałem o suba i gość powiedział mi że w tym przedziale cenowym to najlepszy sprzęt i że 606SE nie ma z nim szans :-/ Czy to prawda ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 2 lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 pytałeś o sub'a, a wstawiasz linki do zestawu 5.0 Quadrale i Tagi, to jedna półka, jest różnica w brzmieniu, ale to jest bardziej kwestia gustu, niż wciąganie nosem jednych przez drugich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Karolewski Napisano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 Hej Dziękuję za odpowiedź We wcześniejszym wpisie napisalem ze już kupiłem tagę i tylko z ciekawości pytając o suba nawiązałem do głośników i tak mi powiedział dlatego zapytałem na forum Z góry dziękuję za zaangażowanie Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 2 lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 spoko kolego Łukaszu, zastanawiałem się, czy nie wystąpił jakiś psikus z linkiem. a jeżeli już przy tym subie jesteśmy, to w jakim budżecie szukasz i co doradził Ci specjalista ze sklepu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Karolewski Napisano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 Ok :-) Początkowo miałem kupić magnata 302a ale ostatecznie wybrałem Klipsch R-10SW.. mam nadzieję że mnie nie zawiedzie ;-) choć realizacja w przyszłym miesiącu bo budżet już mocno naciągnięty mam ;-) Jeśli masz inne propozycje w podobnej cenie daj znać - niechciałbym żałować bo sprzęt będzie u mnie ładnych kilka lat ;-) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 2 lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 więc wybór ok. Jedynie mógłbyś przemyśleć, przy dołożeniu kilku PLNów, pójście w większy 12" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lipca 2018 Udostępnij Napisano 3 lipca 2018 Taga 606 V3 i Quadral 6500 to konkurencja. Ta sama półka. Napisz do nas o cenę i jednych i drugich. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts