malek360 #1 Napisano 9 lipca 2018 Witam serdecznie, zarejestrowałem się tutaj z jednego powodu chęci zbudowania fajnego zestawu stereo lecz potrzebuję małych wskazówek dotyczących zakupu kolumn. Zaczynając dostałem ciekawy wzmacniacz YAMAHA AX-592 sprawy działający i potrzebuję dokupić kolumn do niego. Zestaw był by rozmieszczony w pokoju o powierzchni 25m^2 (typowy prostokąt) zestaw był by umieszczony centralnie przy ścianie wraz z tv, zależy mi na przyjemnym głębokim basie aczkolwiek nie wiem czy ten wzmacniacz coś fajnego zagra dlatego szukam pary podłogówek do ok 2000zł. Dźwięk będzie odtwarzany z laptopa poprzez kartę, którą dostałem od znajomego Audiotrak Prodigy Cube . Proszę o jakieś propozycję myślę, że używane kolumny do tej kwoty to rozsądny wybór , pozdrawiam . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 10 lipca 2018 Cześć, spójrz na kolumny Q Acoustics QA3050, mamy taki komplet poekspozycyjny w stanie praktycznie fabrycznym. Cena w założonym budżecie, bardzo dobre połączenie z Twoim wzmacniaczem. Myślę, że to ciekawa propozycja, kolumny z pełną gwarancją. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 10 lipca 2018 Hej, Używane kolumny i używany dac. W tej cenie masz wybór: Cambridge audio dac 100, musical fidelity vdacIi, któryś z Dragonfly. Do tego klipsch F2, tannoy m4, dali 450, Itp its wybór spory. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach