tomek4446 Napisano 20 lipca 2018 Napisano 20 lipca 2018 6 godzin temu, gramofon napisał: kanał pod kable do wiszącego TV, malowanie salonu, listwy Nie znam planowanego wystroju Twojego pokoju ,ale taka sugestia co do listew przypodłogowych mogących zamaskować kable : https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/drewno-i-drewnopodobne/akcesoria-do-podlog-drewnianych/listwy-przypodlogowe/listwa-salag-ngf56-gladstone-grey-2-5-m.html W tej listwie mieszczą mi się : 3x antenowy koncentryk 1x do subwoofera 2x głośnikowy ( 2,5 kw.) 1x ethernet i zostaje jeszcze miejsce Odpisz, cytując
gramofon Napisano 21 lipca 2018 Autor Napisano 21 lipca 2018 (edytowany) Listwy już wybrane, ale dziękuję za poradę. A mam pytanie odnośnie odbioru radia w samym amplitunerze, na tej załączonej antence w mieście gra ok ? nic nie trzeba kombinować z wyprowadzaniem anteny np na balkon? Bo wiecie takie małe radia-pierdki które dotychczas miałem to sobie grały bez problemu ale przy tak rozbudowanym sprzęcie to każdy szum będzie kaleczył uszy Yamaha ma radio internetowe więc może pytanie jest niepotrzebne ? Edytowano 21 lipca 2018 przez gramofon Odpisz, cytując
S4Home Napisano 21 lipca 2018 Napisano 21 lipca 2018 Z Radiem FM jest różnie a szczerze to powiedział bym słabo. W Onkyo w ogóle szumi cały czas prawie. Dlatego bez względu na to jaki amplituner wybierzesz zaufaj jednak przekazowi przez sieć. Wszystkie radia które są na paśmie FM masz także w internecie. Odpisz, cytując
modelarz01 Napisano 21 lipca 2018 Napisano 21 lipca 2018 Nie wiem jak gra radio internetowe. Na wsi przy zwyklym radiu nie ma problemu w przypadku yamahy 683. Jakosc bardzo dobra radia. W domu na 2pietrze mam radio cos jak miniwierza i sa szumy. Odpisz, cytując
Recommended Posts