tomek4446 Napisano 20 lipca 2018 Udostępnij Napisano 20 lipca 2018 6 godzin temu, gramofon napisał: kanał pod kable do wiszącego TV, malowanie salonu, listwy Nie znam planowanego wystroju Twojego pokoju ,ale taka sugestia co do listew przypodłogowych mogących zamaskować kable : https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/drewno-i-drewnopodobne/akcesoria-do-podlog-drewnianych/listwy-przypodlogowe/listwa-salag-ngf56-gladstone-grey-2-5-m.html W tej listwie mieszczą mi się : 3x antenowy koncentryk 1x do subwoofera 2x głośnikowy ( 2,5 kw.) 1x ethernet i zostaje jeszcze miejsce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gramofon Napisano 21 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2018 (edytowany) Listwy już wybrane, ale dziękuję za poradę. A mam pytanie odnośnie odbioru radia w samym amplitunerze, na tej załączonej antence w mieście gra ok ? nic nie trzeba kombinować z wyprowadzaniem anteny np na balkon? Bo wiecie takie małe radia-pierdki które dotychczas miałem to sobie grały bez problemu ale przy tak rozbudowanym sprzęcie to każdy szum będzie kaleczył uszy Yamaha ma radio internetowe więc może pytanie jest niepotrzebne ? Edytowano 21 lipca 2018 przez gramofon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 lipca 2018 Z Radiem FM jest różnie a szczerze to powiedział bym słabo. W Onkyo w ogóle szumi cały czas prawie. Dlatego bez względu na to jaki amplituner wybierzesz zaufaj jednak przekazowi przez sieć. Wszystkie radia które są na paśmie FM masz także w internecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 21 lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 lipca 2018 Nie wiem jak gra radio internetowe. Na wsi przy zwyklym radiu nie ma problemu w przypadku yamahy 683. Jakosc bardzo dobra radia. W domu na 2pietrze mam radio cos jak miniwierza i sa szumy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts