Hardycandy Napisano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 (edytowany) Witam, Jak w temacie szukam amplitunera do głośników Kruger&matz passion 5.0. Chciałbym żeby był to amplituner sieciowy z wifi, bluetooth, airplay dużą ilością hdmi, dobrze by było z dwoma hdmi out. Może być używka ale żeby była z bezprzewodowa łącznością. Budżet koło 2000zl. Narazie nie powiem nad czym się zastanawiam bo chciałbym zobaczyć wasze propozycje, może strzelicie w coś co mi nie chodziło po głowie. Z góry dzięki i pozdrawiam Edytowano 6 sierpnia 2018 przez Hardycandy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo2 Napisano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 Moze jakies onkyo 656 / 646. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardycandy Napisano 6 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 Myślałem o tym onkyo ale moim faworytem jest denon avr x2400h. Na Amazonie za 420 euro. A może coś z używek do tej kwoty. Widziałem marantz 6009 w tej cenie, co wy na to?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2018 Przesyt formy. Za dobry dla tych kolumn. Denon x2400 ci wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 Nie wiem, czy nie lepsza do tych kolumn będzie Yamaha RX-V485 lub model wyższy. Chociaż i tak wąskim gardłem systemu będą kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardycandy Napisano 11 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2018 A czemu Yamaha 485?? Bo Denon 2400 jest w tej samej cenie i wydaje sie byc lepszy. Przynajmniej ma 7.2 kanałów i dużo HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2018 2400 jest znacznie lepszy od 485. Propozycja pewnie dlatego że koledzy już nie mają 2400. My też nie. Ale widziałem ostatnie ceny 1500-1800 złzdecydowanie warto. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardycandy Napisano 13 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2018 No i super. Zaraz zamawiam. Jeszcze pytanie bo akurat jestem w Anglii i cena tutaj to 335 funtów wiec bardzo fajna. Czy są jakieś obiekcje do kupienia amplitunera w Anglii. Czy coś może nie działać w Polsce? Adapter do zasilania to będzie konieczny napewno ale to nie problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2018 Nie ma obiekcji. Nie potrzebujesz też adaptera. X2400 ma wypinany kabel. Więc kupisz nowy za 12 zł z europejską wtyczka i działa tak samo Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts