Hardycandy #1 Napisano 6 sierpnia 2018 (edytowany) Witam, Jak w temacie szukam amplitunera do głośników Kruger&matz passion 5.0. Chciałbym żeby był to amplituner sieciowy z wifi, bluetooth, airplay dużą ilością hdmi, dobrze by było z dwoma hdmi out. Może być używka ale żeby była z bezprzewodowa łącznością. Budżet koło 2000zl. Narazie nie powiem nad czym się zastanawiam bo chciałbym zobaczyć wasze propozycje, może strzelicie w coś co mi nie chodziło po głowie. Z góry dzięki i pozdrawiam Edytowano 6 sierpnia 2018 przez Hardycandy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolo2 #2 Napisano 6 sierpnia 2018 Moze jakies onkyo 656 / 646. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hardycandy #3 Napisano 6 sierpnia 2018 Myślałem o tym onkyo ale moim faworytem jest denon avr x2400h. Na Amazonie za 420 euro. A może coś z używek do tej kwoty. Widziałem marantz 6009 w tej cenie, co wy na to?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 7 sierpnia 2018 Przesyt formy. Za dobry dla tych kolumn. Denon x2400 ci wystarczy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #5 Napisano 10 sierpnia 2018 Nie wiem, czy nie lepsza do tych kolumn będzie Yamaha RX-V485 lub model wyższy. Chociaż i tak wąskim gardłem systemu będą kolumny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hardycandy #6 Napisano 11 sierpnia 2018 A czemu Yamaha 485?? Bo Denon 2400 jest w tej samej cenie i wydaje sie byc lepszy. Przynajmniej ma 7.2 kanałów i dużo HDMI. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 13 sierpnia 2018 2400 jest znacznie lepszy od 485. Propozycja pewnie dlatego że koledzy już nie mają 2400. My też nie. Ale widziałem ostatnie ceny 1500-1800 złzdecydowanie warto. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hardycandy #8 Napisano 13 sierpnia 2018 No i super. Zaraz zamawiam. Jeszcze pytanie bo akurat jestem w Anglii i cena tutaj to 335 funtów wiec bardzo fajna. Czy są jakieś obiekcje do kupienia amplitunera w Anglii. Czy coś może nie działać w Polsce? Adapter do zasilania to będzie konieczny napewno ale to nie problem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #9 Napisano 14 sierpnia 2018 Nie ma obiekcji. Nie potrzebujesz też adaptera. X2400 ma wypinany kabel. Więc kupisz nowy za 12 zł z europejską wtyczka i działa tak samo Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach