Sebastian Bejski Napisano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2018 (edytowany) Siema, szukałem na różnych forach i stronach dobrych głośników, ale albo były bardzo bardzo drogie, albo nie miałem dostępu żeby je sprawdzić ( na internecie też mało co było) dlatego zwracam się z prośbą do Was. Polecicie mi jakieś dobre kolumny aktywne/ lub z wzmacniaczem do 3000 zł ? Zalezy mi na tym żeby bass był przyjemny dla ucha i żeby nie był "sztuczny". Słucham trapu, muzyki rozrywkowej. Z góry dzięki ! EDIT: Jeżeli napisałem w złym temacie to przepraszam Edytowano 17 sierpnia 2018 przez Sebastian Bejski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2018 Jaki metraż? Z czego chcesz puszczać muzykę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Bejski Napisano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2018 Nie rozumiem pierwszego pytania. A z czego no to telewizor/komputer albo telefon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2018 Co ma znaleźć się w zestawie - pytanie znajduje się w kategorii „kino domowe”, czy szukasz zestawu wielokanałowego? Jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 Koledzy pisali o wielkość pomieszczenia. Bo inny sprzęt dobiera się do kawalerki 9m a inny do salonu 35m. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts