majkel Napisano 2 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2007 Można już kupić bezprzewodowe słuchawki na bluetooth - nie zestawy słuchawkowe do komórek, ale duże słuchawki hi-fi, czy ktoś z Was miał może takie? Na pewno są super wygodne, ale jak z dźwiękiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 2 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2007 Przewodowe zawsze zagraja lepiej niz bezprzewodowe. Po co ci te bezprzewodowe?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byk Napisano 3 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2007 Są wygodne, nie jesteś związany kablem, który zawsze jest o 10cm za krótki Transmisja bt nie bardzo nadaje się do hi-fi, jak już mają być bezprzewodowe to poszukaj czegoś u sennheisera, robią kilka niezłych modeli wireless. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Słuchałem u kumpla słuchawki bezprzewodowe Creative SE-2300. Jest on z nich bardzo zadowolony i są najlepsze jakie do tych czas miał. Dobrze grają całym pasmem i są wygodne w noszeniu i nie męczą uszu. http://www.imperium.net.pl/creative-se2300...th-p-13410.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Jeśli potrzebujesz słuchawek do słuchania w domu to polecam Sennheiser HDR 130. Bardzo dobry dźwięk, niski poziom szumów, zasięg na całe mieszkanie + ogródek, ściany nie przeszkadzają, lekke, wygodne. Jeśli chcesz słuchać muzyki na ulicy z palmtopu lub komórki z bluetooth, to wybierz znaną markę, przesłuchaj słuchawki w sklepie ... i miłego słuchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxygenum Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 Kupiłem swego czasu Thomsona , dźwięk przenoszony drogą radiową( trzy kanały itp)Obecnie na pewno żadnych bezprzewodówek nie polecam.Nie ma jak to kabel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 Miałem bezprzewodowe Thomson WHP462 i również nie spełniły one moich oczekiwań. W dźwięku brakowało im dynamiki i klarowności jaką mam w słuchawkach na kablu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxygenum Napisano 25 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2008 W moich Tomsonach słychać stale jakiś niewielki szum i strasznie mnie to denerwuję.Na pewno nie popełnię drugi raz tego samego błędu i jak kiedyś coś będę kupował to tylko na kablu.Dźwięk przekazywany przez fale radiowe czy podczerwień jest w 99 % przypadków gorszy od tego na kablu.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts