czaja1122 Napisano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2018 (edytowany) Witam, chciałbym się poradzić odnośnie wyboru subwoofera do 1500 zł do salonu o powierzchni 23m. Zastanawiam się nad klipsch reference r-10sw lub Magnat Tempus SUB 300 A. Czy ktoś może przybliżyć mi różnice między nimi? Jak się sprawa ma z odgrywaniem dźwięku true hd? Z góry dziękuje za pomoc. Sprzet: Amplituner: Yamaha rx-681 Głośniki: Yamaha Ns-51 + Ns-f51 Edytowano 30 sierpnia 2018 przez czaja1122 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2018 Co masz na myśli pytając o sprawę dźwięku HD? Klipsch jest bardziej zwrotym subem szybszym. Magnat natomiast miększym i głębszym. Polecam sprawdzić jeszcze elac eq10. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja1122 Napisano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2018 Natknąłem się na twierdzenie, że nie wszystkie głośniki potrafią zagrać dodatkowe dźwięki HD a zależy mi na w miarę jak najlepszej jakości dźwięku za te pieniądze, stad moje pytanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2018 Wydaje mi się, że lepszym wyborem będzie Klipsch. Zresztą spójrz na najnowszy model Klipsch R-120SW, który z rabatem forumowym niewiele przekroczy założony budżet, a jestem pewny, że szybkością, dokładnością i mocą w pełni Cię usatysfakcjonuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2018 No jeśli głośnik jest słaby to nie będzie dla niego różnicy. NS502 czy NS51 są dość wycofane w górnych rejestrach więc dźwięk HD względem klasycznego DTS będzie niewiele lepszy, ale jednak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja1122 Napisano 31 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2018 1 godzinę temu, Q21 napisał: Wydaje mi się, że lepszym wyborem będzie Klipsch. Zresztą spójrz na najnowszy model Klipsch R-120SW, który z rabatem forumowym niewiele przekroczy założony budżet, a jestem pewny, że szybkością, dokładnością i mocą w pełni Cię usatysfakcjonuje. Jak wyglada cena po rabacie i jak uzyskać taki rabat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2018 Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub wysłanie prywatnej wiadomości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts