Kubakk Napisano 6 marca 2019 Udostępnij Napisano 6 marca 2019 Teraz przydałby się konkurs o jakiś wzmacniacz by Kraft miał do kolekcji z aurorami najlepiej o magnata mr780 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 marca 2019 Udostępnij Napisano 6 marca 2019 (edytowany) W sumie to przeszło mi przez myśl, czy nie zaproponować Elco-Exim zamiany pary Auror 700 na parę Auror 300 plus Magnat MC 100 (Elco-Exim jest też przedstawicielem Magnata), ale wyszło mi, że taki zestaw byłby katalogowo o 850 zł droższy, więc raczej by na to nie poszli;) Cóż, postaram się coś do tych Auror dokupić. 2 godziny temu, finchers napisał: Można jakiś link do testu zwycięzcy? Nie mogę znaleść a ciekaw jestem tej recenzji. Proszę bardzo. Heco Aurora 700 - recenzja Kraft.pdf 2 godziny temu, kukocz napisał: Spersonalizowany rabat na zakup nowych Auror (lub też innych kolumn) w Waszym salonie byłby bardziej niż ok Muszę coś dla siebie wybrać więc na pewno zgłoszę się do Ciebie o poradę A może Elco-Exim sprzeda Ci egzemplarze testowe? Są poobijane, więc niesprzedawalne, ale po solidnym rabacie byłby ciekawą opcją. Sam myślałem o takim rozwiązaniu na wypadek gdybym nie wygrał. Co sądzisz @S4Home? Edytowano 6 marca 2019 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts