MobyDick Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 (edytowany) Nie ma potrzeby Edytowano 14 września 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 września 2018 Udostępnij Napisano 17 września 2018 Marku ale słuchałeś? Mobydickiem ma rację. Przy takim ustawieniu aktywne monitory są lepsze. Na prawdę. Nie forsuj na siłę czegoś co się nie sprawdzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Mondalski Napisano 17 września 2018 Udostępnij Napisano 17 września 2018 1. Niczego nie forsuję. 2. Tylko obdarowana będzie mogła ocenić czy to co dostała jej odpowiada i czy nie można było lepiej wydać tych 3k PLN. Pozostali mogą jedynie mieć poglądy. Swoją drogą, im więcej różnych, tym lepiej :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 września 2018 Udostępnij Napisano 17 września 2018 Oczywiście że tak. Ja tak samo zachęcam do sprawdzenia obu urządzeń. Mam swoje zdanie ale ono może być z gola odmienne od tego co chce usłyszeć obdarowany. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrNa Napisano 21 września 2018 Udostępnij Napisano 21 września 2018 Czy zapadła decyzja? Ciekaw jestem co wybrano, czeka mnie niedługo podobny dylemat na prezent a nie jestem biegły w tym segmencie audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 września 2018 Udostępnij Napisano 24 września 2018 Pamiętaj że jeśli kolega wybierze jeden sprzęt to nie znaczy że dla Ciebie to samo rozwiązanie też będzie dobre. Czy oboje lubicie rude piękne panie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tru71 Napisano 25 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2018 Focal Alpha 50 za 1,7k.Ponoc jutro mam jej dostac.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 września 2018 Udostępnij Napisano 26 września 2018 Od czego zależy podobno? Od kuriera? To czekamy na recenzję. Sam wybrałeś czy ktoś Ci je zasugerował? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts